2 Comentarii

 1. TNH 03 august 2010 la 21:45 - Raspunde

  Nici eu nu înţeleg de ce un stat responsabil ar ceda presiunilor în situaţia în care sunt deja prea puţini copii orfani faţă de cererile tot mai numeroase de adopţie făcute de cetăţeni români.
  Da, în orfelinate sunt o grămadă de copii, dar asta din cauză că cei care vor să înfieze vor doar copii foarte mici, cu vârstele de la unu la trei, maxim patru ani. Probabil din cauză că nu vor ca acei copii să ştie că sunt înfiaţi, dar şi mai probabil pentru că pe cei foarte mici îi înveţi cum vrei tu, dar pe cei gata crescuţi nu îi mai scapi de obiceiurile care ţie nu îţi plac.
  Aşa se ajunge ca cei mici să fie doriţi de foarte multe familii, care stau la rând şi dau şpagă, în timp ce pe cei de 10-12 ani nu îi vrea nimeni.
  Statul ar trebui să-i verifice pe ăia de la Protecţia Copilului, astfel încât cine vrea un copil să nu mai aibă posibilitatea de a da şpagă, rezultatul fiind că va fi nevoit să ia un copil mai mare decât ar fi vrut iniţial, ceva de genul \”îl vrei – bine, nu-l vrei – mai aştepţi vreo opt ani până îţi vine rândul la unul mic\”. Şi atunci când casele de copii nu vor mai fi atât de aglomerate, străinii care au nevoie de organe, cobai sau parteneri minori pentru sex, n-ar mai avea ce să ceară.

  • Robin Molnar 04 august 2010 la 08:57 - Raspunde

   =) Chiar azi am văzut o știre cu unul care și-a omorât nevasta în bătaie, după ce a fost pus în libertate, fiind multă vreme în arest fiindcă a încercat să vândă rinichiul unuia dintre copii săi. =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.