Al 10.000-lea blog cu si despre Mailat

Cu stupoare constat ca exista o miscare pro-Mailat care a facut si o petitzie online disponibila AICI pe care, insa, nu o sustin. Nu pot sa sustin o initiativa care tolereaza faradelegea. Da, omul dorea sa isi cumpere o paine. Ii OK. Da’ o paine se munceste, in primul rand, nu se fura.

Da’, nu il angajau italienii. Poi de ce? Ca nu aveau incredere in el. Si nu aveau dreptate? Poi n-a violat-o. Bun, da’ victima ce zice? Nu zice nimic, ca nu mai traieste, Dumnezeu sa o ierte! Poi si cum se cheama asta? Omor din culpa! Aha. Deci e vinovat de omor? Poi da. Si voi il vreti liber?… Nu pot sa nu ma gandesc la sotzul dansei. Ce s-a intamplat cu D-na este cel putzin incorect si tragic. Hai sa o zicem pe aia dreapta! Mailat este recidivist, condamnat sau nu. Pentru cei ca el, furtul este un stil de viatza. Mai mult, este unul condamnat de lege si de societate. Voi (cei care au avut initiativa) de ce incurajati astfel de comportamente? Mai mult chiar, indraznesc sa va condamn pe voi, pentru moartea unei femei, a unei fiintze umane, da, pe voi cei care sustinetzi sau toleratzi astfel de atitudini antisociale. Da, va condamn!

2 Comentarii

  1. Ochu\' Verde Din Umbra Neagra 27 noiembrie 2007 la 21:35 - Raspunde

    Am aceeasi parere ca si tine (stiu ca stii dar nu strica daca mai spun o data ^_^). Astia de au facut petitia ar trebui sa putrezeasca in puscarie, de manutza cu Mailat! Nu conteaza ce nationalitate ai, daca ai dat in cap sa o duci tu mai bine nu mai esti, esti

  2. Robin Molnar 27 noiembrie 2007 la 21:37 - Raspunde

    😀 Corect! 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.