2 Comentarii

 1. Constantin 26 mai 2009 la 21:56 - Raspunde

  Ma uit la Tv pe realitatea si o judecatoare apara cu o nerusinare si inversunare drepturile aberante pe care le au in prezent magistratii .
  Pai domnilor , aceasta tacma nu a auzit de conflictul de interese , adica tu iti faci legea de pensionare si salarizare , luind in calcul salariul din ultima luna , la care sumă contribuie si statul ca sa-ți faca 80 la suta din ultimul salariu si cate sporuri si-au mai pus la salarii .
  Foarte grav este ca magistratii nu raspund in niciunfel pentru sentintele gresite pe care la dau , chiar daca la Curtea Europeana se constata ca respectva sentinta pronuntata este gresita – Statu platește si pensia le crește ; este imperios necesar ca magistratii sa fie sanctionati in cazul sentintelor gresite prin excluderea din magistratura si fara drept de a mai profesa in institutiile statului .
  Se vaita aceasta doamnaca ce greu este , dar cine a obligat-o sa stea acolo ? Doamna nu a auzit de mediul privat , daca esti atat de stresat la stat pleci tata , daca te crezi instare si capabil , nu starmocesti la mila statului si mila neamului romanesc .
  Dar pe judecatoarea beata care jignea oamenii legii nu a vazut-o doama dezlantuita , cam ce vocabular impertinent si tupeu avea ? Dar pe judecatorul care ăi punea pe politisti sa isi ceara scuze si sa isi ia angajamente fata de la infractori , a fost tot la Tv ?
  A luat doana atitudine , a scos o silaba sau s-a facut ca nu vede , nu aude .
  Dar de cei care au pesii de cateva milioane vechi a auzit doamna , stie cum traiesc acesti oameni , a sapat doamna la tara sa vada acolo munca tata , sa ai o gospodarie , iar o seceta sau o furtuna sa-ti spulbere toate sperantele , acolo sa vezi stres si suferinta . Cum isi permite doamna jude sa vorbeasca de profesori si ingineri ca mai fac o meditatie sau isi mai iau un job ? Mama ce tupeu si impertinanta duse la extrem , rar ti-e dat sa vezi , sau poate doar o singura data in viata . Sa te faci ca nu intelegi tu ca jude diferenta dintre termenii recalculare conform unei noi Legi si termenul retroactiv , sa invoci Dreptul Roman in contextul unor aberante avantaje pe care ti le-ai autocreat in propriul avantaj , fara sa te intereseze celelalte categorii sociale ? Mi-e greu sa cred ca sunt mai multe persoane de asemenea calitate indoielnica si jalnica in justitie si magistratura .
  Dar de somaj a auzit doamna ? Dar sa ai un venit de 4 milioane si facturile sa fie de valoare mai mare ? Dar de foame a auzit doamna magistrat , dar stie ca strazile sunt pline de cersetori , persoane fara adapost , someri si persoane fara venit , ca in multe localitati traiesc oamenii ca in evul mediu ? Pentru acestia doamna a gandit si elaborat vreo lege care sa le mai amelioreza suferinta ? Dar doamna s-a gandit ca , cu cat anumite persoane au venituri si pensii aberant de mari de la stat , cu atat mai multe persoane traiesc intr-o saracie cumplita ?
  Pensii din România la ora actuală – contrast May 2009 – Fără comentarii
  33.000 lei – unui magistrat
  32.000 lei – domeniu aviatic
  23.000 lei – om normal, muncit
  12.300 lei – diplomaţi
  11.500 lei – printre poliţişti
  7.800 lei – funcţionarii publici parlamentari (Văcăroiu)
  7.300 lei – instanţele
  730 lei – profesor universitar cercetator
  800 lei – medic specialist
  600 lei – inginer inventator
  300 lei – somer

  • Robin Molnar 27 mai 2009 la 07:20 - Raspunde

   Magistraţii sunt îngâmfaţi şi cred că merită totul. Ei vor bani fără să dea socoteală pentru greşelile lor. Este ceva normal într-o ţară bananieră. Iar dacă te dai la ei cică afectezi integritatea şi independenţa justiţiei, care dealtfel nici nu există. :s Mi-e teamă că nu văd o soluţie câtă vreme CSM-ul este plin be boşorogi comunişti. :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.