15 Comentarii

 1. Ana 05 septembrie 2010 la 21:54 - Raspunde

  "eu cred că dacă îmi aduci un pai, presupui automat că aș fi ghei"
  lol, pe asta n-am mai auzit-o pana acum :))

  • Robin Molnar 06 septembrie 2010 la 07:26 - Raspunde

   =D Păi, no, ești fată. La voi nu contează chestia asta cu paiul. =D

 2. Danuta 06 septembrie 2010 la 00:03 - Raspunde

  Si nu mai fi asa suparat pe viata!!
  :_)

  • Robin Molnar 06 septembrie 2010 la 07:30 - Raspunde

   =D Imposibil. Poate într-o țară decentă mi-aș permite luxul acesta. =D

 3. Anonim 06 septembrie 2010 la 17:00 - Raspunde

  Este mai mult decat amuzanta iritarea iscata de un incident atat de lipsit de importanta. Ca sa nu mai vorbesc de invectivele (care nu fac cinste unui barbat cu aspiratii de om civilizat) adresate unei chelnerite pentru care probabil "nu contează chestia asta cu paiul" dupa cum ai formulat-o mai sus. Si da, putini sunt cei care asociaza paiul oferit la suc cu notiunea de homosexualitate.

  • Robin Molnar 06 septembrie 2010 la 19:56 - Raspunde

   :eyebrow: Da, acum că m-am mai răcorit îmi dau seama că m-a iritat cam tare o fază ce poate fi înțeleasă numai de o parte dintre bărbați. o_O Chestia asta cu asociere se dezvoltă la băieți în adolescență și nu trece niciodată. =)

 4. Danuta 06 septembrie 2010 la 17:59 - Raspunde

  Da, chiar asa..ce sunt apelativele alea?
  Un cavaler nu se exprima asa urat la adresa unei femei..fie ca are un job sau o meserie de genul asta. Si stii ceva..daca iti aduce un suc si nu ceri pahar, se subintelege ca doresti un pai, pentru ca nu e bere sa bei direct din sticla..
  Ai apreciat gresit gestul, din punctul meu de vedere..dar ma rog, fiecare cu fixul lui..

  • Robin Molnar 06 septembrie 2010 la 19:58 - Raspunde

   =) Nu pot fi tot timpul cavaler. Ar însemna să fiu perfect, deci aș fi atât plictisitor cât și previzibil, deci n-aș fi eu. Și, no, fiindcă am lucrat la discotecă, n-am înțeles de ce dacă nu vreau pahar aș vrea automat pai. Nu pot presupune automat că un pahar e mai curat sau că plasticul n-are mici depuneri microscopice, depuneri ce sunt cancerigene. =) În fine, acum m-am mai calmat. o_O

 5. Adi 07 septembrie 2010 la 11:23 - Raspunde

  =D Bah ce ti-ai dat cu firma in cap. Numa un gay putea sa remarce si sa fie deranjat de faptul ca o ospatarita i-a adus un pai. Un pai, jesus. Cum si-a permis ofensa? =D =D =D Vai, poate era si roz! =D =D E trist sa traiesti "in denial", nu? =D
  Si ca sa stii si tu, exista o regula nescrisa a societatii de la oras care spune ca daca nu iti aduce pahar la suc, atunci trebuie sa iti aduca pai. Asta asa, pentru ca incercam sa ne civilizam treptat, treptat.

  • TNH 07 septembrie 2010 la 21:39 - Raspunde

   Depun mărturie că nu e gay. E bine aşa? :snicker:

   • Robin Molnar 09 septembrie 2010 la 22:23 - Raspunde

    =D Lasă-l, dragoste, să fie și el pertinent. =D Oricum, mi s-a părut delicioasă faza cu "traiul în negare", și mă face să mă întreb dacă nu cumva vorbește din experiență și, dacă nu cumva, confundă experiențele altora cu ale sale. =D

 6. Danuta 08 septembrie 2010 la 08:45 - Raspunde

  Cine se scuza, se acuza…:)

  • Robin Molnar 09 septembrie 2010 la 22:24 - Raspunde

   =D Știi că nu este așa, altfel logica și argumentarea n-ar mai avea valoare, nu? =D

 7. Adi 12 septembrie 2010 la 20:37 - Raspunde

  Dar trebuie sa recunosti ca oricare ar fi motivele si frustrarile tale reactia a fost cam exagerata. Iata cateva indicii:
  1. Chelneritei chiar nu ii pasa de orientarile tale sexuale.
  2. Tot chelnerita nu are nici un interes (/castig) sa te judece pe tine si sa traga concluzii dintr-o privire. Vede zeci/ sute de oameni zilnic, probabil era plictisita si abia astepta sa i se termine tura ca sa mearga acasa.
  3. Uita-te la toate mesele din jur si observa ca probabil toti care au suc la sticla au si pai, daca nu cumva au cerut explicit sa nu le aduca. Dupa cum ziceai si tu, ai un IQ suficient de mare cat sa poti cere o comanda personalizata gen "bere fara pahar". Ah vezi, daca iti aduce cineva pahar la bere, sa stii ca si asta se mai obisnuieste ;).
  4. Fiecare restaurant/bar are un regulament de service a clientilor. Sucul se aduce cu pahar, daca nu e pahar se pune un pai, daca e cocktail se pun doua paie (nu cred ca stie cineva de ce exact doua) etc. Mai sunt si barurile mai nashpa si de alcoolici unde nu se obosesc sa tina si spele pahare si iti dau totul la sticla. Fara pai pentru ca nici in ala nu se obosesc sa inversteasca.
  5. Chiar nu reusesc sa-mi dau seama de ce pierd timpul incercand sa explic cuiva de ce nu e gay sa primesti un pai la suc. Adica e la mintea cocosului.
  Dar oricum, m-a distrat la culme postul tau. De mult n-am mai ras atata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.