Acest website are nevoie să folosească cookies, care sunt niște fișiere text de mici dimensiuni ce conțin referințe specifice, dar nu explicite, stocate pe computerul voastru, astfel încât, de exemplu, atunci când lăsați un comentariu, datele din formular să se salveze, dar nu numai.
Fără acces la cookies, aceste date nu se vor salva.
Pentru a afla mai multe despre cum folosim informațiile și despre dreptul vostru asupra datelor voastre, vă rugăm să consultați pagina Politica de Confidențialitate.
Puteți modifica accesul la aceste cookies accesând taburile din stânga.
Sa incep un mic tratat in ale smantanologiei (lol). In mod normal, nici la piata, unde vin babele cu produse de casa, nu gasesti asemenea smantana, pentru ca o dilueaza cu apa si faina. Apoi, smantana de vaca rosie, sau orice culoare :)) nu e asa groasa, sau mai bine zis nu e asa groasa pentru ca nu e asa grasa 🙂 intelegeti voi. Ceea ce ai tu aici e smantana de vaca neagra sau cum sa va descriu. La mine la tara ii zice bivol (si la femele, evident ca nu mancam smantana de la masculi). E vaca aia neagra si rea 🙂 Aia are laptele mult mai gras si da o smantana groasa si putin acrisoara. Asta depinde si de cum e facuta. Si e foarte buna.
Am scris cam mult. Sper ca m-ati inteles. Am scris atat pentru ca mi-am adus aminte cum mancam cand eram mic smantana pe paine. Numai deasta groasa si cu paine de casa 🙂 Ce vremuri.
=D Tratat de smântânologie. Frumos. =D