2 Comentarii

  1. little dot 10 septembrie 2010 la 00:29 - Raspunde

    Sa incep un mic tratat in ale smantanologiei (lol). In mod normal, nici la piata, unde vin babele cu produse de casa, nu gasesti asemenea smantana, pentru ca o dilueaza cu apa si faina. Apoi, smantana de vaca rosie, sau orice culoare :)) nu e asa groasa, sau mai bine zis nu e asa groasa pentru ca nu e asa grasa 🙂 intelegeti voi. Ceea ce ai tu aici e smantana de vaca neagra sau cum sa va descriu. La mine la tara ii zice bivol (si la femele, evident ca nu mancam smantana de la masculi). E vaca aia neagra si rea 🙂 Aia are laptele mult mai gras si da o smantana groasa si putin acrisoara. Asta depinde si de cum e facuta. Si e foarte buna.

    Am scris cam mult. Sper ca m-ati inteles. Am scris atat pentru ca mi-am adus aminte cum mancam cand eram mic smantana pe paine. Numai deasta groasa si cu paine de casa 🙂 Ce vremuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.