Am semnat pentru Monica Macovei

"Am descoperit-o apoi în ura nediferențiată la adresa ei a întregii clase politice. Dacă toți cei care îmi produceau silă o detestau, nu era acesta supremul certificat de bună purtare pe care îl putea ea primi? Când galeria Răului te huiduie nu e oare acesta indiciul că ești așezat unde trebuie? Ura dezlănțuită la adresa ta din partea lichelelor nu este oare, în țara asta, semnul supremei reușite? Nu înseamnă că mergi în direcția cea bună când te târăsc prin noroi PSD-ul, Tăriceanu, Voiculescu sau Antena 3?"

4 Comentarii

 1. Madalin Blidaru 08 septembrie 2014 la 14:22 - Raspunde

  Asa DA!

 2. Atti 08 septembrie 2014 la 15:01 - Raspunde

  Sa vezi faza, Robin. Acum cateva zile, eram cu treaba intr-o veche vedeta a industriei clujene. Na, surubaresc si eu pe acolo, la un moment dat ma trag in biroul unui directoras la o cafea si o poveste despre ce si cum in viitor.

  Am crezut ca si pic de pe scaun cand imi infige in fata o lista din asta de sustinere electorala, pentru Victor Viorel Ponta 😀

  Am zis clar, ia chestia asta de aici pana nu iti vomez pe ea de sila. Sa vezi acolo priviri de victime neintelese, pai ca Atti, de ce, ca e om de treaba, da’ ce esti basist? Pai semneaza si tu acolo, ca doar nu te doare, ca avem barem de la Partid si uite cati au semnat inaintea ta!

  Evident, nu am semnat. La fel de evident, ei nu au inteles DE CE nu am semnat.

  Btw – daca as vedea o lista cu Monica Macovei, as semna instant. Din pacate, nu am gasit nici una.

  Btw2 – aideplamea, amu aud la radio, astia iarasi se joaca de a suspendarea lui Base’ ? Na, iarasi putem pupa adio cursul euro.

 3. Andrei Rînea 09 septembrie 2014 la 22:26 - Raspunde

  Bravo!

 4. rodica 30 octombrie 2014 la 15:51 - Raspunde

  Am apeciat efortul D-nei Monica Macovei pentru restabilirea legii. Suportul moral al legii este credinţa prin care acest neam era cândva, cel mai cinstit şi mai drept.Nu putem privi detaşat cum se calcă în picioare unu din drepturile fundamentale restabilit după 89, dreapta credinţă a neamului. Oricâtă istorie s+ar studia nu se va descoperii alt Mântuitor decât acela în care a crezut şi crede neamul românesc. Copiii au dreptul să-L cunoască, să trăiască bucuria sfintelor sărbători și a sfintelor taine.Nu avem dreptul să înlocuim legile sfinte cu fărădelegi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.