Asociația Bloggerilor Clujeni

  • Foarte modern magazinul #Orange #Shop unde am fost la #cluj #blogmeet !
  • #cluj #blogmeet se ține la cel mai modern #Orange shop. M-am jucat cu toate drăciile de pe aici!

Sâmbătă, la cel mai modern Orange Shop din România și, probabil, cel mai modern din Europa de Est, s-a ținut #ClujBlogMeet unde, printre altele, s-a discutat despre Asociația Bloggerilor Clujeni.

Dincolo de orice, ideea mi se pare nu doar bună, ci și necesară, măcar din motive pecuniare, dacă nu și din alte motive mai înălțătoare precum susținerea comunității sau îmbunatățirea acțiunii civice în era guvernării electronice.

Desigur, motive contra se găsesc destule, la fel cum și motive pro se găsesc destule, și nu vreau să fac un ping-pong pe tema asta, cu aceste motive. Mă gândesc că, până la urmă, dacă nu știi de ce ai avea nevoie de o asociație, poate că încă n-ai avut nevoie de una. Ceea ce e OK, nu toți vor să obțină ceva din blog, și nu mă refer numai la bani.

Personal, când se va face, mă voi înscrie. Pentru că eu am nevoie de ea, la fel cum și ea are nevoie de mine.

P.S. Cel mai mult la Orange Shop mi-au plăcut prețurile. Nokia Lumia 435, un smartphone entry level foarte comod, dual-SIM, la 69 de euro. Sau un smartphone Alcatel, drăguțel, pe Android, la 59 de euro. Și, bonus, ofertele se fac pe niște tablete încastrate în masă, foarte moderne, cu Windows 8 în modul tabletă, de nu m-am putut abține să mă joc cu ele…

P.P.S. Mulțumesc frumos, Orange. M-am simțit bine cu atâția oameni și cu atâtea gadgeturi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.