Ați pus botul la afirmația că protocolul DNA-SRI este o mizerie?

Văd că Sârbu insistă prin toate trusturile sale să propage acest neadevăr flagrant, că protocolul DNA-SRI este o mizerie. Nu este. Și știți de ce? Este normal ca un parchet, pentru că DNA este un parchet, să colaboreze cu sistemul național de informații. Știți cine mai face asta? Toată lumea, de la FBI la MI6.

De ce este nevoie de asta? Pentru că în anii 1990, SRI era singurul care putea documenta marele jaf, dar nu avea niciun canal de comunicații cu niciun parchet care să aibă competență în marea corupție și siguranța națională, iar ăștia de trâmbițează acum că protocolul DNA-SRI este o mizerie vor, de fapt, să ne întoarcem la situația de dinainte, când puteau fura liniștiți, că SRI nu avea ce să le facă, acesta neavând competențe polițienești.

De asta zic, afirmația că protocolul DNA-SRI este o mizerie este o manipulare ieftină și c-un scop deosebit de precis: denunțarea protocolului, ca să se poată – iarăși – fura în liniște.

Somn ușor, popor român!

2 Comentarii

  1. Florin 05 aprilie 2018 la 16:36 - Raspunde

    L-am respectat pe Sarbu candva. Acum imi dau seama ca e meschin, urmarit de interesul de a se razbuna. Numai cine nu vrea sa vada, adica un bou cum zice el, nu e capabil sa faca o evidenta legatura dintre “urcarea” lui si ilegalitatile pentru care a fost condamnat. Numai pe cine nu-l intereseaza, adica un bou cum zice el, nu poate sa-i vada pofta de razbunare si de a arunca cu zoaie in DNA. De fapt e tot din tagma varanilor, bomboneilor, vangheilor sau taricenilor, dusmanii nostri, ai oamenilor pe care-i fura, in goana lor de a-si ridica imperii. Astfel de infractori devin nocivi, odata ce sunt eliberati, fara a se corija. Acum se erijeaza in cavaleri ai dreptatii, care se iau la tranta cu balaurul DNA. Atata timp cat astfel de scursuri si jeguri cu aspect uman se iau de DNA si de LCK, inseamna ca mai avem viitor. Inseamna ca DNA isi atinge scopul, acela de a ne apara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.