2 Comentarii

 1. Nautilus 10 aprilie 2018 la 09:44 - Raspunde

  La un moment dat, un hipstăr a venit să negocieze un mic biznis.

  Cine e personajul ăsta nu are importanță. Nici sexul, vârsta, profesia, studiile nu au. Important e un singur lucru: că era bolnav de hipstăreală, fanatic, spălat pe creier. Mânca numai găinațuri verzi făcute din spanac și alte ierburi și se îmbrăca la serviciu cu zdrențele pe care le purta generația bunicilor când săpau la grădină și dădeau de mâncare la porci.

  Așa încât personajul a spus tot felul de tâmpenii, s-a schimonosit cât a putut de frumos, și, în cele din urmă, s-a ridicat și a plecat.

  Cum, ăla a renunţat la profit şi a plecat? Păi, da. Pentru unul ca ăla, să îi spui că mănânci fast-food şi bei Red Bull e ca şi cum ai vorbi cu un călugăr fanatic şi bărbos şi te-ai lăuda la el cu faptul că eşti homosexual şi faci filme porno gay.

  Individul nu crede într-un vălmășag de mizerii fiindcă l-au dresat alții. El credea deja într-un vălmășag de mizerii și căuta să fie încurajat. Motivațiile lui n-au apărut prin magie în 2018 din EVZ, el le avea deja cu ani de zile înainte și erau altele față de cele ale lui EVZ.

  • Robin Molnar 23 aprilie 2018 la 22:36 - Raspunde

   Da, cumva oamenilor li se dă apă la moara cu care-și pierd mințile pe apa sâmbetei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.