Loon, efemeride și alți intimați la crimă

Tâmpitul de și-a ucis soția și copiii, ca să-i transforme în îngeri, nu a fost toată viața tâmpit, ci doar credul. Site-urile de propagandă a prostiei l-au făcut așa, tâmpit. Din naiv, omul a devenit de-a dreptul tâmpit de-a binelea.

Am citit ieri un articol devastator pe EVZ despre oribila crimă, care EVZ a devenit un izvor de neamprostie și de neadevăruri flagrante, după ce s-au dedat la știri senzaționale cu tuneluri dacice spre Turcia, fantasmagorii energetice pe coclauri sau în vârf de munte, fulminând cu fotografiile unei sirene.

Ăștia chiar nu văd nicio legătură între propagăm mizerii în spațiul public și se întâmplă mizerii?

Lista intimaților morali pentru crimă este pe verificăsursa.ro, că site-urile listate acolo sunt principalii vectori de informație falsă, incompletă ori de proastă calitate, care produce – după ani de expunere – astfel de indivizi, care cred într-un vălmășag de mizerii din care nu mai pot ieși decât c-o dramă.

Și știți care-i partea și mai nasoală? Fac pariu că-n feedul lui de Facebook era plin de mizerii conspiraționiste care, deși au jucat un rol în (trans)formarea criminalului, vor fi uitate și lăsate nebăgate în seamă. Deși ar putea constitui probe importante în dosar cu privire la starea cognitivă înainte, în timpul și după producerea crimei multiple.

Cum ar veni, o parte esențială a adevărului nu va fi scoasă la iveală.

2 Comentarii

 1. Nautilus 10 aprilie 2018 la 09:44 - Raspunde

  La un moment dat, un hipstăr a venit să negocieze un mic biznis.

  Cine e personajul ăsta nu are importanță. Nici sexul, vârsta, profesia, studiile nu au. Important e un singur lucru: că era bolnav de hipstăreală, fanatic, spălat pe creier. Mânca numai găinațuri verzi făcute din spanac și alte ierburi și se îmbrăca la serviciu cu zdrențele pe care le purta generația bunicilor când săpau la grădină și dădeau de mâncare la porci.

  Așa încât personajul a spus tot felul de tâmpenii, s-a schimonosit cât a putut de frumos, și, în cele din urmă, s-a ridicat și a plecat.

  Cum, ăla a renunţat la profit şi a plecat? Păi, da. Pentru unul ca ăla, să îi spui că mănânci fast-food şi bei Red Bull e ca şi cum ai vorbi cu un călugăr fanatic şi bărbos şi te-ai lăuda la el cu faptul că eşti homosexual şi faci filme porno gay.

  Individul nu crede într-un vălmășag de mizerii fiindcă l-au dresat alții. El credea deja într-un vălmășag de mizerii și căuta să fie încurajat. Motivațiile lui n-au apărut prin magie în 2018 din EVZ, el le avea deja cu ani de zile înainte și erau altele față de cele ale lui EVZ.

  • Robin Molnar 23 aprilie 2018 la 22:36 - Raspunde

   Da, cumva oamenilor li se dă apă la moara cu care-și pierd mințile pe apa sâmbetei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.