Blesteme pe mail

Ieri primesc pe mail, pe 2 conturi, nu doar pe unu un a€œProverb chinezesc” provenit din Olanda  Şi dacă nu îl timit cad în prăpastie, se rupe cerul peste mine, mă mâncă furnicile, îmi ia parul€™ foc de la maşina de tuns ouă sau mai ştiu eu ce!

M-am ofticat! Poi bine, frăţie, de-astea îmi faci? Bag de seamă ca ți-s tare drag. Că să trimit la 10.000 de cunoscuţi, bla bla bla. N-am obiceiul€™ ăsta! Aşa că, de pe un cont șmecher dau “€œReply to All” să le zic ce şi cum îi cu astfel de mesaje.

Astfel, toţi cei care au primit mesajul care a ajuns într-un final şi la mine au primit e-mail de-al meu. Îmi pot imagina surprinderea celor care l-au primit! Să zic mersi că nu erau 10.000 de utilizatori în lista că aveam ce de mailuri trimite!

Deci nu mai daţi Forward la mesaje idioate că din 2008 o să vând la spammeri conturile active de mail de la toţi cei care or primit mesajul cu 10 – 25 de cenți bucata!
Sau daţi! Sunt 10.000 de “œfarmacii online” şi site-uri de “œadult dating & personals” care de-abia așteaptă să vă înscrieți involuntar la ei

Hei, măcar o să vă trimit o scrisoare din Hawaii  .

2 Comentarii

  1. Ochu\' Verde Din Umbra Neagra 27 noiembrie 2007 la 21:49 - Raspunde

    Nu lasam comment dar mi-era ca mi se oflieste mana si cade daca nu las! Plus ca ai zis ceva de Hawaii, mai ai loc de o persoana??

  2. Robin Molnar 27 noiembrie 2007 la 21:50 - Raspunde

    😀 Desigur! 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.