Spim Yahoo!

Să înnebunesc! Următorul€™ care mai dă următorul mesaj pe mess va primi:

  1. Always show me as offline
  2. Şters din listă!
  3. Ignore

Mesaju’ ii:

“până pe 17 septembrie va trebui să faci 10 puncte pe Yahoo messenger ca să poţi fi găzduit pe yahoo. Spaţiul pt. fiecare client va fi mărit la 500mb. şi serviciul de telefonie gratis.trimite la fiecare prieten din lista ta şi acumulezi un punct instant.Clic dreapta pe grupul tău de prieteni din lista de mess(acolo unde scrie friends) şi clic send message to all group şi trimite acest mesaj tuturor.Fiecare va avea o semnătură şi nu va fi şters. “

Îi un rahat! Aşa ceva nu îi adevărat!

Amu€™ să explic şi de ce:

  1. Nu există noţiunea de puncte pe Yahoo Messenger! De fapt, la Dl. Yahoo îi este total trnasparent în faţa hard-ului dacă dau sau nu utilizatorii mesaje. Pentru simplul motiv că evident, dau!
  2. Nu există găzduire pe Yahoo! Ceea ce nu ştie dobitocua€™ care o scris prostia asta e că Yahoo! oferă servicii de găzduire pentru pagini web. Daa€™ alea de 500 MB nu îs gratis! De fapt, orice informatician ştie că 500 nu e un număr rotund, ca la Algebră, 512 este (2 la puterea a 9-a). Plus de asta, e-mailul gratuit de Yahoo are între 1024 MB (adică 1G) până la nelimitat!
  3. “şi serviciul de telefonie gratis”. Nu m-am prins, că nu aveam de ce! Lipseşte verbul! Şi ce ai vrea, frăţie, să îţi plătească Yahoo! convorbirile tale către numere din ţară şi străinătate? Eşti idiot. Nu îţi ajunge că îţi dă 10.000 de chestii gratis, toate la un loca€¦ să nu mai foloseşti 10.000 de programe, cum era acum 10 ani? Get a life!
  4. Trimite la fiecare. Dar io văd că ăla care o scris mesajul îi şi prost şi recidivist! Domnule, Yahoo ştie câţi prieteni ai în lista! Şi ştii de ce? Pentru că dacă deschizi mess-ul pe alt computer tot lista ta îţi apare! Aia pentru că lista ta de prieteni nu este stocată pe computerul tău, ci pentru că, exact, îi stocată pe server!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.