Blestemul prostiei

Cum îţi dai seama că trebuie să te sinucizi? Când ieşi cu prietenii la o bere şi le spui că ţi-e teamă că statul îţi va implanta un cip sub piele, ca să te poată urmări şi controla.

Voi vă daţi seama ce blestem apasă asupra ţării ăsteia dacă sunt oameni care se uită la tembelizor şi cred chestia asta? Vă daţi seama la ce nivel de prostie şi paranoia am ajuns? Mă dobitocilor, niciun stat nu vă poate implanta un cip sub piele. Nu pentru că n-ar vrea, ci pentru că nu ar ajuta. Să vă explic: dacă, ipotetic vorbind, că doar n-am înnebunit de tot, statul îţi implantează un cip sub piele iei un magnet puternic şi freci bine zona. Dar ştii de ce? Pentru că un magnet puternic arde orice cip (modificând alinierea electronilor din joncţiunile tranzistorilor, printre altele, dar noh, deja o dăm pe fizică cuantică). Sau mergeţi la solar, pentru că radiaţiile alea de sunt şi în cuptorul cu microunde (şi care se cheamă ultraviolete) produc mici descărcări electrice pe suprafeţele metalice (fiind formate din unde cu potenţial electric diferit, iar tensiunea rezultată într-un metal este dată de principiul suprapunerii undelor, ca să mă exprim mai mecanic) care distrug orice cip. Bine, s-ar putea să şi explodeze, de aceea vă recomand un magnet.

Aşa că eu propun să încetaţi cu rahaturile şi să faceţi ceva productiv. Fiţi mai deştepţi mă, că de proşti ţara geme (Tata TM).

4 Comentarii

 1. Concediaza-ti seful! 06 martie 2009 la 12:23 - Raspunde

  aha,

  acum inteleg de ce tot mai multe cunostinte imi vorbesc de guvernul mondial, teoria conspiratiei, cipuri sub piele etc

  credeam ca e de la Zeotgeist, dar, din pacate, vad ca e de la OTV 😛

  bleah

  :))))))))))))))))

 2. Mihai Todor 06 martie 2009 la 13:24 - Raspunde

  Ba, nu stii nimic! Alea is chipuri ecologice speciale fabricate doar din compusi organici. Iti transforma sirea spinarii intr-o antena ca sa iti poata citi guvernul gandurile 😆 A mai evoluat tehnologia intre timp 😆 😆 😆

  • Robin Molnar 06 martie 2009 la 16:41 - Raspunde

   :woohoo: Îţi dai seama că au procesoare ADN cu memorii proteice şi interfeţe organo – neurale… :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.