Bunuri de la ANAF și executări silite

Într-o țară normală, stânga știe ce face dreapta, și invers, presupunând că nu avem de-a face cu un mediu carpato-danubiano-pontico-senil. Astfel, este bine că parlamentarii vor folosi mașini confiscate de ANAF.

Dar trebuie mers un pic mai departe:

  1. Sediul Banca Transilvania din Cluj (ca orice altă bancă, are și ea execuții silite)

    Sediul Banca Transilvania din Cluj (ca orice altă bancă, are și ea execuții silite)

    Ar trebui ca la achizițiile publice întâietate să aibă procurarea de la ANAF sau din executările silite de la bănci.

    1. Apropo de asta, am inventat un banc: În 2013, guvernul a inventat plutonul de executare silită, vizavi de ideea lor de a implica armata în procesele de control economic.
  2. Ar trebui ca și instituțiile publice să poată fi executate silit. Adică, justiția ar trebui să fie bidirecțională, doar nu ne imaginăm că statul nu abuzează de nimeni, nu? Știm că statul ia cu două mâini și nu dă cu niciuna, ceea ce nu-i deloc corect.

Da, visul meu este să execut silit Ministerul Sănătății. Se pare că de la radiațiile emise de monitoarele LCD din viața mea, mi-a mai crescut o pereche de testicule.

Amu pe bune, dacă statul își abuzează cetățenii, și și-i abuzează, de ce să fie singurul cu putere de executare silită? De fapt, ar trebui o mai bună lege a executării silite, mai simple, că și io aș conduce o mașină de deputat executat silit de ANAF.

N-ar fi ceva?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.