Când ceva pute, înseamnă că e împuțit!

Eh, parcă văd încă de pe acum că peste o vreme inspectorii DSV vor fi anchetați pentru că au ridicat abuziv caii sănătoși, întrucât este criză și orice proprietar de abator are nevoie de niște carne pe care să o bage în mezelurile pe care le vinde mai mult sau mai puțin legal.

Personal sunt ferm convins că este o manevră simplă de țepuire a oamenilor. Să zicem că un producător local de mezeluri tocmai a primit o comandă mai mare, dar n-are destulă carne încât să poată să o onoreze. Iar comanda trebuie să ajungă destul de curând în supermarket.

Ce face omul? De unde să facă rost de atâta carne? Simplu, sună un prieten de la DSV să-i facă rost de niște carne, fie ea și de cal. Omul, un profesionist, știe că are spatele acoperit dacă ia caii oamenilor, pentru că este un program național de combatere a unei boli. Ora, deși târzie, este încă lucrativă. Așa că omul merge pe teren și face treaba pentru care și-a luat banii. Nu e musai să fie salariul.

Apropo de asta, voi știți care sunt simptomele bolii "SIDA calului"? Nu? Nici eu și, la pariu, nici proprietarii. Plus că toată cantitatea de carne de cal urma să fie procesată repede, deci n-ar fi fost posibil un supra-control.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.