Îi iubesc pe unii oameni…

Nu mint, pur și simplu îi iubesc pe unii oameni utilizatori de Trilulilu.ro. Sunt în limba vacii după ei, nu așa. Să mă justific. Vedeți voi? Eu ascult de ceva vreme muzică de pe Trilulilu și am observat o plagă.

Adică, no, caut liste cu piese de-ale lui Tudor Gheorghe, să zicem. Și găsesc. Mă uit la preview și, într-adevăr, primele zece piese sunt cu el. Încep să ascult. Eh, și din când în când, cretinul și idiotul (sau vaca și ștoarfa) care a făcut lista de melodii, a pus și bonusuri, de genul Shakira sau 50 cent. Într-o listă care se presupune că ar conține doar piesele lui Tudor Gheorghe.

Sincer, dacă aș vrea să introduc autorizațiile pentru reproducere, cu acești oameni aș începe. Sincer. Și, nu, nu le-aș da voie să se reproducă. Adică, no, cât de cretin(ă) și debil)ă) să fii să pui așa ceva într-o listă cu piesele unui artist. E ca și cum aș pune Bambi într-o listă de melodii de-ale lui Miacăl au Iron Maiden.

Blasfemie!

2 Comentarii

  1. Fotbalmeter 11 iunie 2010 la 03:40 - Raspunde

    Sunt de acord cu tine la faza asta! App imi place stilul tau de a categorisii unele personaje;)) Cretin(a), Debil(a) =)).Foarte tare!!:)

    • Robin Molnar 11 iunie 2010 la 09:15 - Raspunde

      =D Păi no, ca să explic coerent, trebuie să fac și categorisiri. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.