Capcana manipulării

Aș vrea să nu cădem în capcana manipulării din presă și de la TV și să spunem că Băsescu și Boc sunt cei mai răi. Aș vrea să avem înțelepciunea de a admite că toți sunt la fel.

Aș vrea să admitem că în timp ce unii au scăzut salariile cu 25% timp de șase luni, respectiv 15% pe perioadă nedefinită, la fel ca în majoritatea țărilor lumii, cealaltă șleahtă ne dădea cu o mână și ne lua cu trei, deci este același drac.

Nu, nu apăr pe nimeni în afară de bunul simț, dar să spui că Băsescu este mai rău decât Iliescu denotă doar rea voință, pentru că Iliescu e ăla care a luat țara și a dat-o acoliților săi, noi devenind simplii lor sclavi.

Aș vrea să nu uităm despre fondurile alocate pentru drumuri, fonduri delapidate la protecția unora ca Miron Mitrea, aș vrea să nu uităm legile de rahat date pentru a se proteja și aș vrea să nu uităm că singurii politicieni care au făcut închisoare au ajuns la pârnaie în ultimii cinci ani.

Da, probabil că din împrumutul FMI s-a furat, nu zic nu, nu știu. Eu zic că s-a ciupit câte ceva (de ordinul sutelor de milioane de euro). Dar mai știu că România de azi este semnificativ mai bună decât cea din 2000 sau din 2005.

P.S. Înainte să mă înjurați, aș vrea să știți că am fost PSD-ist.

12 Comentarii

 1. joita lucian 10 februarie 2011 la 21:56 - Raspunde

  HAi sa zic si eu parerea mea despre Iliescu,eu personal cred ca a fost fara echivoc agent KGB,asta cred eu…..acum….nu stiu e sa zic concret….dar …..este adevarat ca omul cheie al revolutiei zace undeva pe sectia I la Jilava,si este vorba de Stanculescu…eu dau scris ca el stie tot…sau ma rog 95 la suta stie ….doar ca probabil ii este frica sa spuna!….

  • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 22:11 - Raspunde

   Da, păi Iliescu n-a acționat singur și nu este, deci, singurul vinovat. Dar a fost, cu siguranță, cel mai jegos dintre toți. El are pe mâini sângele de la mineriade. El e vinovat.

   • joita lucian 10 februarie 2011 la 22:16 - Raspunde

    Eu am vorbit cu Miron de multe ori Iliescu e pin de sangele minerilor si Cozma,i-a platit datoriile lumesti…..Cozma nu e usa de biserica fara discutii …dar nici nu merita sa zaca atatia ani dupa gratii chiar daca a fost privilegiat acolo…ca a fost asta o stiu sigur….

    • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 22:20 - Raspunde

     Sigur, Cozma nu trebuia să stea singur în celulă. Sunt de acord cu tine că mai mulți trebuiau pedepsiți.

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 08:30 -

      Explicatia e simla,cum crezi ca minerii erau mai bine organizati decat jandarmi si trupele M.I. simplu au ajutorul secret service:)…..erau mineri in salopete noi noute…si adidasi NIke in picioare printre ei……deci trageti concluzia singuri!

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 08:34 -

      De fapt, mineriada din 1999 a fost o tentativă de lovitură de stat, tot marca Ion Iliescu. Am un prieten care și-a luat-o pe coajă rău de tot la bătălia de la Costești (lumea habar n-are ce măcel a fost acolo).

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 08:55 -

      Pai cei de la secret service se pricep si la organizare si la musamalizare….stiu toata lectia…:)

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 09:05 -

      Păi îți dai seama! =)) Și, culmea, tot au scăpat nevinovați cei care au subminat autoritatea statului…

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 09:17 -

      Raspuns final….Iliescu=Basescu…aproximativ…..sau nu chiar….Iliescu a fost poate mai rau….doar ca am cam uitat ca atrecut timpul

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 09:24 -

      Iliescu sigur a fost mai rău, doar că lumea uită repede. Prea repede. Și iartă niște chestii care în alte părți se pedepsesc aspru.

 2. joita lucian 11 februarie 2011 la 11:01 - Raspunde

  Robin cum imi pun si eu poza….la comentariu ca habar nu am…sa ma vad si eu ca e singura poza care o am:P

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.