20 Comentarii

 1. Molnar Bianca-Andreea 10 februarie 2011 la 14:38 - Raspunde

  buna asta!

 2. joita lucian 10 februarie 2011 la 18:12 - Raspunde

  Robin ….da-mi si mie din sagetile tale sa-i trag un in frunte lu “Base” iar pe Boc dami-l la o partida de lupte la sol……noi radem dar ….nu prea e de ras cu javrele astea doua!

 3. joita lucian 10 februarie 2011 la 18:23 - Raspunde

  Asa-i dar…macar eu stiu pe lucruri concrete…psd-ul…cerea bani de la diferiti pt campanie…..cat puteai dadeai ca nu aveai de ales…..pdl-ul te omoara iti ia autoriazatia…si te si amendeaza……si te intreaba vrei autorizatia te costa atat….si e vb de sume frate…..astia sunt prea jepcari…….nu mai zic din imprumutuerile alea…iti dai seama cat si-au tras……si noi cei de rand tragem sa le platim!

  • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 21:15 - Raspunde

   Știu și eu lucruri concrete. Am fost, odinioară, PSD-ist.

   • joita lucian 10 februarie 2011 la 21:51 - Raspunde

    Eu am facut campania lor pe Ilfov si am sta la masa cu de nenumarate ori cu Oprea,Iordanescu,Netoiu,Pandele,…..toata mafia……si sincer sa-ti zic….imi par mai moderati…si in ciuda faptului ca-s niste combinatori toti…sincer cred ca-s cei mai buni din ce avem…..

    • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 22:10 - Raspunde

     Nu știu dacă sunt mai moderați. Ăștia din Petroșani știu sigur că mint de îngheață apele. Și se mint și unii pe ceilalți. N-aș avea încredere în ei nici să păzească un rahat.

     • joita lucian 10 februarie 2011 la 22:13 -

      Apropo de Petrosani, ma rog de mineri de Valea jiului …faza cu Miron Cozma la inmormantarea alora mi se pare de toto cacatu…ce a facut frate asa de grav ….ca sa dus la aia e adevarat ca avea interdictie …..dar…totusi s-a dus la o inmormantare!

     • Robin Molnar 10 februarie 2011 la 22:17 -

      Este o chestie care în altă parte a țării nu există: solidaritate. Bun sau rău, Miron Cozma a fost liderul minerilor și a avut grijă de oamenii lui cum absolut niciun alt lider politic român nu a mai avut față de popor. Cu două excepții: principele Alexandru Ioan Cuza și regele Carol I. Or, acesta este un lucru mare.

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 08:28 -

      Sunt de-acord cu tine Robin,dar pacat ca s-a lasat manipulat politic,si ca Iliescu la dus de nas promitandu-i functia de ministru de interne…..si l-a folosit cum a vrut el…paccat…el undeva depart a avut intentii bune fata de oamnii lui….eu a vorbit de multe ori cu el …am si o carte de la el! Oricum detentie l-a schimbat mult in rau….mai ales marea prietenie fu Ion Titisor (Fane Spoitoru)

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 08:33 -

      Da, păi se vede cu ochiul liber toată schimbarea.

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 08:53 -

      Da…din pacate da…..ultima oara cand am vorbit cu el ne-ma intalnit inVoluntari..la Metro…..si nu era schimbat in bine deloc!

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 09:04 -

      Da, păi am cunoștințe din cercul lui de apropiați care au ajuns să se cam teamă de el.

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 09:16 -

      Acum sincer vorbind avand in vedere ca din fata penitenciarului la luat un X5 cu nr CSj (curtea superema de justitie) la volan fiin Fane…iti dai seama ca nu-i genu e om cu care sa mergi la picnic….sau ma rog nu mai e…

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 09:23 -

      Da, păi nu mai este. Nici înainte nu era chiar un tip blajin.

      Dn păcate, mulți oameni depindeau de el și au rămas pe dinafară. Tatăl unui prieten de-al meu a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unui accident de muncă în mină. Dacă nu era arestat atunci, omul pleca la tratament în China. Trei luni a lipsit…

     • joita lucian 11 februarie 2011 la 10:57 -

      Pacat ca sunt multi oameni fara nici o vina mineri,jandarmi care platesc poate si acum priin diferite “sechele” pentru ca au fost in mijlocul jocurilor de interese politice…..pacat!

     • Robin Molnar 11 februarie 2011 la 11:10 -

      Dar toți am fost carne de tun. Ce crezi că înseamnă generație de sacrificiu, în afară de carne de tun? Numai că ăștia, no, au suferit direct și nemijlocit. Că au luat bătaie gravă și unii, dar și ceilalți. În loc să-i ia la pumni în gură pe orchestratorii mișcării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.