Cocoșatul de Notre Vadim

Mă rog, n-am știut inițial ce titlu să pun, că aveam de ales între acesta și unele precum “Tribunul cercopitec”, “Cămila deșertăciunii” (hai că ăsta e mișto, parcă ar fi titlul unui roman), “Leptospiroza Țării Transilvane” sau chiar “Dromaderul bolund”, dar m-am gândit că titlul trebuie să fie mai explicit.

Deci dumnealui, turbăciune mică și cu spume la gură, drăgălaș precum dragonii de Comodo, marele nevinovat al țării, domnul WC VC Tudor se ascunde de justiție folosindu-se de imunitatea sa de europarlamentar.

De unde până zilele trecute bolundețea (am scris bine) sa, până mai ieri, se manifesta în cârciumi infecte, în bude de gări și, mai în general, între granițele acestei țări, acum nu, acum avem un tribun european, o anti-personalitate marcantă care, iată, are coloana vertebrală a unei meduze leșinate purtate de curenții cei calzi (pentru că eu am învățat la școală că meduzele mor în apa prea rece).

Întrebarea mea, pe care o pun explicit, este: de ce VC Tudor se ascunde de justiție folosind imunitatea sa, dacă este complet nevinovat? Întreb și eu, deși aș da cu parul. Nu de alta, dar a demonstrat că are așa o coloană vertebrală îndoită la 180 de grade, de l-ar face și pe un cocoșat să se simtă drept.

P.S. Acesta este un pamflet politic. Ahahahahaha,

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.