Comportament unisex

Am observat o chestie. Și, fiind bărbat, o să-mi dau cu părerea-mi avizată despre bărbați. Dar, fiind și pățit, o să-mi dau și cu părerea-mi pățită despre femei, legat de un anume tip de comportament unisex, adică unul care nu ține cont de cromozomi.

Așadar, despre ce fel de comportament unisex vorbim? Simplu. Când un bărbat își înșeală partenera, nu poate fi adus înapoi. Pentru că acel înapoi nu există. Când un bărbat înșeală, o face pentru că așa alege. N-a venit nu știu ce zână și i-a spălat mințile. El alege. Simplu.

Nu, acest comportament nu se va corecta în timp, oricâtă iubire, afecțiune și pasiune ar primi. Nu se poate. E ca și cum ai încerca, femeie fiind, să faci un mielușel dintr-un partener violent. Nu se va întâmpla. Puteți încerca orice, dar tot voi pierdeți, fetelor.

Domnilor, nu vă umflați în pene. Sigur ați fost pățiți cu cine știe ce zână. No, când femeia (vă/ne) înșeală, o face pentru că așa alege ea. Nu a venit nu știu ce prinț al deșertului și i-a scos inima din piept cu o sabie de aur, nu. Așa alege ea.

Și nu, nici acest comportament nu poate fi corectat în timp, nici dacă stați în limbă, indiferent dacă-i aduceți zânei luna de pe cer și soarele îmbrăcat în diamante. Bine, asta ar face-o să se gândească câteva secunde înainte să vă înșele, dar nu o va face să trăiască altfel decât știe. Pentru că, dacă s-ar fi putut, poate aș fi fost și eu mai fericit, dar iarăși divaghez și spun mai mult decât trebuie.

Ce merită, însă, reținut, este că acest comportament, de a înșela, este unul unisex și nu poate fi corectat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.