2 Comentarii

  1. TNH 11 martie 2010 la 08:11 - Raspunde

    1. Românii pun în cafea lapte din ăla la cutiuţă sau o beau fără lapte, ca să fie mai tare. În niciun caz nu folosesc lapte normal, decât dacă rămân fără lapte la cutiuţă. Majoritatea beau cafea în ceşti de 100 ml, îţi dai seama că le-ar trebui câteva zile pentru a consuma o cutie de 0,25 de lapte.
    2. Laptele se vinde foarte bine şi în România, iar cumpărătorii îl iau pentru a completa alimentaţia copiilor sau pentru cereale, pentru budincă, pentru frişcă, pentru prăjituri, etc, deci 0,25 L nu le ajunge şi n-ar avea rost să cumpere o cutie de 0,5 şi una de 0,25 când, cu aceiaşi bani, pot cumpăra 1L.
    3. Concluzia: n-ai ce să faci cu o cutie de lapte de 0,25, de-aia nu se fabrică. Crezi că marile branduri nu ar fi pus pe piaţă şi varianta asta de ambalaj? Mergi până la magazin şi vezi câte firme sunt prezente: Milli (Friesland), Napolact, Tnuva, Zuzu (Albalact), Sanlacta, Prodlacta, Fulga, Cedra, Margareto, Natura, La Dorna. Chiar crezi că niciuna nu şi-a pus problema asta? Doh!

    P.S. Românii nu pun lapte în ceai în special pentru că nu beau ceai, de unde şi expresia \”eşti ca ceaiul\”. Excepţiile reprezintă un mic procent din totalul consumatorilor de lichide, deci aceştia nu au cum să influenţeze prea mult cantitatea de lapte vândută, indiferent de modul de ambalare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.