Cum să devii o zdreanță

Ca să devii o zdreanță coclită nu-ți trebuie mare brânză. trebuie să ai un pic de ambiție și să te înhăitezi cu două bagaboante de bani gata, care vor să se distreze de parcă viața li s-ar termina în următoarele treizeci de minute, după care să vă luați la întrecere (tipic majorității femeilor) care poate să fie mai zdreanță cu cel mai penal individ posibil. Simplu, nu?

6 Comentarii

 1. TNH 19 iunie 2010 la 15:42 - Raspunde

  Cunosc şi eu vreo trei de-astea, la un moment dat se luau la întrecere care dintre ele scoate mai mulţi bani/favoruri/cadouri, de la bărbaţi diferiţi, desigur, că doar nu erau să formeze un harem în jurul unui singur fraier.
  După un timp au cam început să se certe şi să se bârfească. Apoi una dintre ele a început să povestească ce făcea alta, inclusiv faze cu avorturi, etc. Tipa care a auzit povestea nu s-a putut abţine deşi promisese că nu mai spune la nimeni (tipic femeiesc, nu?) şi a povestit mai departe. Nu unei singure persoane, ci unui grup. În care eram şi eu. Şi ştiu că am fost rea, crudă şi nemiloasă, dar am râs cu lacrimi şi, pe deasupra, m-am mai şi gandit că bine a păţit ce a păţit.
  După un timp, cele trei \”prietene\” s-au împăcat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. No, asta zic şi eu dovadă de prietenie.

  P.S. Fiecare dintre ele avea câte un iubit oficial. Iubiţii oficiali erau cam suspicioşi câteodată, motiv pentru care le complimentau cu câte o bătaie bună, dar nu se despărţeau de ele.
  Ce mai, creşte inima-n mine când văd că oamenii de acelaşi fel se adună întere ei, nemaiavând timp să strice vieţile normale ale oamenilor de bun simţ. Hihi!

  • Robin Molnar 19 iunie 2010 la 15:44 - Raspunde

   =D =D =D De mult timp n-am mai citit un comentariu atât de savuros! =D =D =D

 2. TNH 19 iunie 2010 la 15:50 - Raspunde

  Ah, am uitat. Cardurile lor erau ţinute de iubiţii oficiali, care aveau şi codurile PIN. Ahahah! Asta e cea mai înjositoare chestie pentru o femeie, să-ţi ţină bărbatul banii. Reciproca nu e înjositoare, pentru că de obicei femeile fac cumpărăturile, plătesc facturile, etc., deci e ceva normal.

  Semnat,
  Una care n-o să-i dea niciodată cardul bărbatului, decât atunci când o să-i fie teamă că o să cheltuie prea mulţi bani pe chestii inutile, dar faine.

  • Robin Molnar 19 iunie 2010 la 15:52 - Raspunde

   =D Deci așa ceva n-am mai pomenit. Cum naiba să le țină iubiții cardurile? =D Dumnezeule… =D

 3. TNH 19 iunie 2010 la 15:51 - Raspunde

  Încă una şi mă duc: ai scos captcha sau nu văd eu bine?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.