O poveste cu final neașteptat

Mă sună un prieten să-mi povestească o fază thriller, cu final apocaliptic. No, într-o seară omul era la o petrecere, lume multă, rochii de seară, el era îmbrăcat cu un costum sport (nu trening, ci un costum lejer și subțire de vară), totul bine și frumos.

No, observă cum o tanti îl tot filează și-l tot măsoară, dar n-are curaj să meargă la ea, să-i vorbească. Eh, nu-i nimic, vine tanti la el, se prezintă, povestesc, râd, se simt bine. Se termină și petrecerea și cei doi fac schimb de numere de telefon.

Peste vreo o săptămână, îl sună tipa, să-l cheme la o masă în oraș, cu pretextul că și-a schimbat locul de muncă și vrea să sărbătorească, dar n-are cu cine. Așa, no, cei doi se întâlnesc. Atmosfera eră plăcută, cu o puternică tentă erotică, etc.

Eh, la un moment dat tanti îi propune să meargă la el, amândoi, să continue petrecerea într-o atmosferă mai intimă. Ținând cont că de-abia ce se despărțise de iubită, omul nostru nu spune la pas la oportunitatea nou apărută.

No, merg amândoi la el acasă, se sărută, atmosfera începe să se încingă, la care tanti îi spune că vrea să meargă până la toaletă. Evident, îi arată unde-i baia, iar el se întinde în pat, așteptând-o cu ardoare. No, peste câteva minute tanti iese din baie și-o dă pe dume. Intrigat, o întreabă care-i faza la care ea îi spune că nu crede că este o idee prea bună, și pleacă. No, ghinion, pățăști, ce mai era de făcut?

Dimineață a observat că îi era înfundat WC-ul. Cheamă pe cineva să i-l desfunde, care cineva a scos un prosop din ăla mare din țeava de la WC. Se pare că a fost o țeapă cu dedicație.

2 Comentarii

  1. Ana 21 iunie 2010 la 06:47 - Raspunde

    Now why in Hell would anyone do that? XB

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.