Cum să-ţi iei o flegmă în ochi

De la mine. Simplu! Ai grjă ca să stai de poveşti cu un vecin, ocupând tot culoarul de intrare şi de ieşire, atunci când magazinul este aglomerat, să vorbeşti tare astfel încât eu să te aud prin căştile de la iPod când ascult Savatage (rock tăticu, deci cu volum) şi, cel mai important, ai grijă să te uiţi ca vaca la mine că de ce te deranjez în încercarea mea de ieşi din magazin.

Şi să mai şi comentezi că unde mă împing. Ce, eu nu văd că nu se poate circula? [Aici era să-l capsez, că io-s mai aprig. Noroc că se schimbase piesa şi-am lăsat-o baltă.] Tineretul din ziua de azi dom’le… Nu mai are respect faţă de bătrâni! [Că tataie era pe la vreo 60 de ani!].

Mai încolo, peste vreo 4 metri, o altă faza identică cu asta. O mamaie grasă, dar grasă frate. Mă vede că stau ca vita-n târg şi nu se dă la o parte frate! Deloc. Trebuia să povestească ea nu ştiu ce legat de pensie fix în mijlocul culoarului, de nu mai trecea nici lumina!

Terminaţi mă cu nesimţirea!

Am ajuns la concluzia că trebuie să scriu treaba asta pentru că se pare că unii sunt suficient de imbecili încât să nu priceapă!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.