De data asta, nu știu cu cine să votez

Aseară, deși nu aveam viteză, era să lovesc un câine care traversa strada prin loc nepermis. De când locuiesc în Cluj, m-am dezobișnuit de câinii urbani.

Apoi tot aseară, pe lângă bloc, se auzeau niște lătrături lipsite de evlavie. De când locuiesc în Cluj, m-am dezobișnuit de pericolul nocturn.

Doar că pe zi am văzut că orașul arată rezonabil.

Totuși, parcă nu pot să-l votez pe Ridzi, întrucât cred că se poate face și mai bine, de exemplu banda de biciclete din Parcul Carol Schreter se termină la niște trepte. Acolo ar fi trebuit să fie o rampă, ca să fie treaba sinceră până la capăt.

Decât să cheltuim banii pe lucruri neterminate, precum celebrele blocuri ceaușiste, mai bine facem altceva cu ei. Personal, nu cred că realizarea unei rampe de biciclete care să treacă peste trei trepte ar fi fost o investiție prea mare, însă cu certitudine ar fi fost de bun simț.

Pe de altă parte, nu pot să votez niciunul dintre candidații PSDiști, renăscuți în coaliții pentru Hunedoara, pentru familie și pentru orice, fără program electoral, fără justificare, forme fără fond.

Nu știu, zău, rău am ajuns.

1 Commentariu

  1. ice4you 05 iunie 2016 la 11:22 - Raspunde

    Nu stiu daca numarul de caini din oras sau pistele de bicicleta pot decide un vot. Pentru mine unul, toate florile si asfaltul din lume nu pot compensa lipsa locurilor de munca, a investitiilor pe termen lung si a unei strategii de dezvoltare realiste. Cu putine exceptii (si sunt optimist acum) nu cred ca sunt prea multe de astea prin tara, fie si in Clujul ala unde zici tu ca sunt toate roz. Faptul ca s’a investit cumva haotic si mai degraba ca unii vor sa faca bani grei din care nu ramane mai nimic in tara, nu inseamna ca primarul sau autoritatile locale sunt cei care merita laudele atata vreme cat nu au nici cea mai mica idee despre viitorul pe termen lung in care dezvoltarea sa nu fie o intamplare sau noroc ci un proiect realist.
    Nici eu nu stiu cu cine voi vota, dar stiu ca ma voi duce din respect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.