Despre greva spontană de la administrațiile financiare

Am văzut la știri că s-au răsculat oamenii, lucru firesc, greva spontană de la administrațiile financiare este orice numai spontană nu, fiindcă prea coincide cu programul opoziției. Nu, nu vreau să comentez despre motivele oamenilor, sunt de acord că salariile sunt mici (deși, dacă introducem în ecuația și productivitatea muncii vedem că nu e chiar așa). Vreau doar să-i întreb pe ăia ce cred ei că le poate oferi bun un lider sindical care îi manipulează.

Oricum, cei mai plimbați oameni pe care îi știu (vacanțe de 2 luni, croaziere, Africa, Australia, Pacificul de Sud) au unul dintre soți ca șef la o administrație financiară. Așa, par example.

4 Comentarii

 1. aNDRIIpOPA 13 octombrie 2010 la 23:50 - Raspunde

  Printre "finantistii" astia in greva, eu stiu o categorie careia nu-i plange nimeni de mila: garda financiara. Astia si-au tras partea leului cu varf si indesat, fiind alaturi de procurori cei mai mandrii posesori de vile cu piscina si macar un jipan la scara.

  • Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 09:04 - Raspunde

   =D Da, și mie se rupe [s]inima[/s] de garda financiară. =D Mă rog, mai sunt câțiva care sunt cinstiți, dar partea lor de vină este că și-au tolerat colegii corupți. =)

 2. Verne 14 octombrie 2010 la 08:34 - Raspunde

  Problema este urmatoare: ei nu fac greva pentru ca nu au primit salariile ci pentru sporuri , sunt exagerati bre astia , in tara asta se moare de foame si aia vor sporuri . Fara cuvinte !!

  • Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 09:07 - Raspunde

   =D Păi da, fix pentru sporuri fac, că lor li se fâlfâie. Țara se scufundă și unii dansează la ce le cântă mica orchestră de pe punte. Ca-n titanic, așa. =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.