Una cu Geoană

Ieri s-a discutat la Senat despre faptul că se dorește ca Legea Pensiilor să fie discutată înainte de vreme și nu conform calendarului, mai ales că senatorii puterii erau majoritari în sală, deci o eventuală supunere la vot a rezolvat problema. Domnul Geoană, însă, a suspendat ședința. Da, tot Băsescu este dictator.

4 Comentarii

 1. lupeneanul 14 octombrie 2010 la 17:01 - Raspunde

  adica tu susti incalcarea regulamentului, si votarea unei legi fara ca toti parlamentari sa fie in sala? din cate spui tu geoana tocmai a oprit un demes dictatorial al PD-L- ului. vezi, daca esti subiectiv nu prea pui logica in ce zici.

  • Robin Molnar 14 octombrie 2010 la 20:11 - Raspunde

   =D În managementul eficient al muncii este o chestie ce se cheamă prioritizare. Spune-mi tu, ce este mai important: să ne ascundem în spatele unui regulament sau să rezolvăm o problemă. Ba, chiar, plusez: cine are mai multă dreptate: o majoritate de parlamentari care vrea să rezolve o problemă, sau cineva care suspendă o ședință? =D Ar fi fost democratic ca majoritatea să poată decide fără să îi fie închisă gura. =D

 2. lupeneanul 14 octombrie 2010 la 21:21 - Raspunde

  da hai sa rezolvam ca la romani si dupaia sa ne intrebam de ce nu e bine. aceeasi majoritate (sa zicem ca a fost majoritate, la tv nu s-a vazut) a trimis la presedinte o lege pe care ei au ”rezolvat-o” si presedintele a trimis-o inapoi. buna rezolvarea. prioritizare poti sa faci unde vrei tu, da nu in parlamentul unui stat de drept, unde sunt niste reguli, unde exista si partide de opozite care prin numarul de parlamentari (trimisi ai populatiei) au un cuvant de spus.

  • Robin Molnar 15 octombrie 2010 la 08:43 - Raspunde

   =D A prioritiza nu stă în cultura românului, bre. =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.