Grețuri electorale

Toți imbecilii, toți mincinoșii, cretinii, idioții, înfumurații, impostorii, ratații cu diplome cumpărate și fandosiții cu diplome mânjite se afișează în fața noastră ca niște învingători, ca niște exemple…

Toți potențații fără potență și toți șefuții fără răspundere, toți eficienții numiți pe criterii politice și toți cei care au clădit scârba asta numită viață politică se cred acum nașii țării și ai prosperității, toți interesații și manipulatorii și mincinoșii și postacii de partid sunt apărători ai democrației noastre originale, promițând că după ce se vor fi huzurit de la cât au furat vor face marea cu sarea…

Primari de localități în care absorbția fondurilor europene este nulă își prezintă realizările mărețe, iar președinții de consilii județene cu drumurile mai rupte ca o curvă bisexuală din Gara de Nord își prezintă și ei imensul portofoliu de realizări care, fără bani de la Guvern, ar fi o listă goală…

Eunuci intelectuali locali de talia genunchiului furnicii se umflă în mațele fripte și urlă că ei vor, că ei pot, că ei știu, fiind sprijiniți de aceiași nesimțiți cu gipane care, altfel, sunt zi de zi în gura târgului pentru diverse rușini și fapte de tupeu jegos, ca și cum peștii și-ar susține curvele la un mare  concurs de talent în a da din buci și din buze pe ritm de ban public.

Obscen? Poate e prea puțin spus. Oricine privește campania electorală de la noi din perspectiva cuiva din afară (outsider) vede că nu suntem cu mult deasupra unei hoarde de giboni (primate inferioare) și nu ar putea înțelege cum oamenii votează cu aceiași limbrici pentru a mânca același mare rahat găunos.

Votați manelele! Votați tupeul jegos, depășirile neregulamentare, parcările de-a-mpulea,  votați cu  “Bă, tu știi cine sunt eu?”, cu “Scoate lozul, să te rezolv”, alegeți să săriți cu banul decât să simțiți bunăstarea, alegeți să votați pentru numiri pe pile în timp ce sunteți șomeri sau blocați pe un post rahitic, sprijiniți-l pe marele și eternul X, acea entitate transpartidică a milogelii, șpăguței, șmecheriei, combinațiilor și lipsei de modestie.

Orice, dar nu distrugeți țara votând pentru decență!

24 Comentarii

 1. joita lucian 08 iunie 2012 la 11:11 - Raspunde

  Nu vreau sa vorbesc despre PPDD partidul prostiei si demneteei…Doamne cum sa ajungi la 10 % mi se ridica parul in cap!

 2. Claudia 08 iunie 2012 la 11:24 - Raspunde

  Asta e Romania pe care am cladit-o noi din pacate…….si acum ne plangem…

 3. Molnar Bianca-Andreea 08 iunie 2012 la 12:45 - Raspunde

  Prinde la prostime. Cine o sa voteze cu PPDD? Manelistii, taranii si prostimea care se uita la emisiunile lui de cacat. Daca castiga PPDD emigrez. Sa ramana un popor de rahati aici daca vor un rahat la conducerea tarii. Sunt ingrozita!!!!!!!!

  • joita lucian 08 iunie 2012 la 13:12 - Raspunde

   Da Bianca dar cum sa prosteti 10 % …..eu sunt speriat de viitorul nostru!

   • Molnar Bianca-Andreea 08 iunie 2012 la 14:31 - Raspunde

    Crede-ma ca 10% cat stii tu e doar un procent mic fata de cati simpatizanti au…

    • joita lucian 08 iunie 2012 la 19:45 - Raspunde

     Bianca 10 % sunt cifrele oficiale de la sediu PDL_Bucuresti..:)!

     • Molnar Bianca-Andreea 09 iunie 2012 la 09:57 -

      Si de unde au scos cifra asta de 10%? Nu este situatia reala. Este mult mai grav. Parerea mea.

     • joita lucian 09 iunie 2012 la 10:02 -

      Domane fereste si 10 % este foarte grav aia de la OTv sunt niste oligofreni cum sa aiba 10 % din electorat?!

     • Robin Molnar 12 iunie 2012 la 08:43 -

      Ai zis tu bine!

  • Robin Molnar 12 iunie 2012 la 08:39 - Raspunde

   Se pare că vei mai rămâne aici puțin.

 4. Tudor 08 iunie 2012 la 14:02 - Raspunde

  Degeaba va plangeti… ca nimeni nu face nimic sa scoata tara asta de pe directia gresita pe care a luat-o din 89 in coace… toata lumea sta si se plange si strange cureaua si sta acasa in fund si spera ca o sa vina cinva sa faca sa fie bine… Noi oamenii “normali” si cu buni simt am ajuns sa fim ciudatii societatii… stam deoparte si nu facem nimic in timp ce presa si televiziunea e plina de idioti si tampiti. Cand astea sunt modele pe care toti copii le vad la televizor… cand pitipoance ca bianca draguseanau sunt dive… ce asteptari poti sa ai de la generatiile viitore… sunt indobitociti la fiecare pas si parintilor nici ca le pasa

  • Molnar Bianca-Andreea 09 iunie 2012 la 09:55 - Raspunde

   Intr-adevar ar trebui sa facem ceva. Dar ce? Ce ar trebui sa facem? Astept propuneri, idei.

  • Robin Molnar 12 iunie 2012 la 08:40 - Raspunde

   Eu nu mă plâng, ci semnalizez și, prin asta, acționez.

 5. Daniela 08 iunie 2012 la 14:46 - Raspunde

  Domnul Dan a fost zilele trecute la mine in oras, babele si mosii stateau la coada sa-l vada, astia o sa-l voteze si o sa ajunga si distrusul asta in parlament. Noi, cei care inca mai avem capul pe umeri cred ca vom avea o singura sansa: emigrarea.

 6. lupeneanul 09 iunie 2012 la 15:06 - Raspunde

  problema nu e ca sunt 10% care o sa voteze cu pp dd. problema mai mare e ca sunt oamenii cu un statut social respectabil…. care au acceptat sa candideze sub sigla PP-DD. astia sunt mai periculosi, pentru sunt destul de educatii incat sa formeze opinii pentru cei care… nu pot. eu lucrez la o imprimerie si am facut afise pentru doctori, ingineri, avocati sau profesori universitari care candideaza pentru pp-dd. groaznic !

 7. Marius 09 iunie 2012 la 16:48 - Raspunde

  lupeanul…sunt putini, foarte putini care chiar au fost oameni adevarati si au facut asta, restul…niste profitori.

 8. lupeneanul 10 iunie 2012 la 12:34 - Raspunde

  crede-ma am vazut multi…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.