Mamifere din specia cefalofecale

Oioioi, ce v-am rupt cu termenul ăsta "cefalofecale" din titlu. Şi, da, este evident că se referă la o specie de mamifere umanoide pline de răşini şi de fecale în cap, umanoizi cretini şi bătuţi în cap care m-au scos din sărite.

No, întrucât afară este o caniculă insuportabilă (Brontozaurel, sper că măcar tu te simţi bine), am intrat într-un supermarket care, printre altele, avea la intrare nişte maşinuţe mecanice, pentru copii. Deh, eu stăteam pe acolo să bată aerul ăla condiţionat pe mine şi mă uitam la oameni (doar nu la animale, nu?).

Tatăl cefalofecal ia pruncuşorul de vreo 18 luni şi-l bagă într-o maşinuţă, bagă banii în monetieră (sau bancnotieră, dacă e pentru banconote) şi porneşte maşinuţa. Copilul se uită speriat la tatăl cefalofecal, care tată cefalofecal se distra la maxim, privindu-l pe fii-su care era atât de panicat şi de speriat încât nici măcar nu mai putea ţipa.

Mama cefalofecală făcea de zor poze cu telefonul mobil, dinstrându-se la maxim alături de bărbatu-so cefalofecal. Puii mei, pentru ei copilaşul era un obiect de garderobă cu care să se etaleze la expoziţia din "Ferma animalelor" (Hi5, adică).

Eu nu înţelegeam, nici acum nu înţeleg, nu-i faci asta unui câine, ălea – alea, darămite unui copil? Sărăcuţul, s-a născut om într-o familie de mamifere cefalofecale… Îl compătimesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.