8 Comentarii

 1. gaben.ro 30 octombrie 2015 la 08:08 - Raspunde

  la pui, sunt sigur ca era 1 kg. 100%

  • Robin Molnar 30 octombrie 2015 la 09:33 - Raspunde

   :)) Am înțeles că am scris că rația era de 1 Km. Am greșit, de 1 Km era coada.

 2. ice4you 30 octombrie 2015 la 13:06 - Raspunde

  Nu’i nimic, in Petrosani dupa 25 de ani blocurile sunt la fel de reci ca minele sunt in faliment si carbunele e la ratie, apa calda cu portia si aia rece un lux pe care tot mai putini incep sa si’l permita. De curent si gaz nu mai vorbim. Macar putem alege pe care sa le taiem singuri daca nu ni’le taie altii. In rest tanjim pe la rafturi, balim pe la vitrine si ne aducem aminte cat de rau era bucurandu’ne ca acuma traim bine. Am ajuns departe, tot respectul si bucuria. Oleee!

  • Robin Molnar 30 octombrie 2015 la 13:15 - Raspunde

   1. Blocurile sunt la fel. Nu chiar, din câte știu eu, unele s-au mai izolat termic, cel puțin prin Aeroport și la spital.
   2. Cărbunele este la rație pentru că minerilor nu le pasă deloc de soarta lor.
   3. Rețeaua de gaz se extinde. Unde acum 10 ani nu aveam gaz, acum avem.
   4. Sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică? Eu nu știu de ele, și nimeni din familie nu mi s-a plâns.
   5. Acum 20 de ani aveam apă caldă două ore pe săptămână, îți amintești? Venea aproape rece și era, oricum, puțină. Iar apă aveam tiot câte două ore pe zi. Ai uitat?
   6. Tânjitul pe la rafturi este un sport normal, pe care oricine îl face, indiferent de venit, pentru că nu este practic să-ți iei tot ceea ce crezi că îți dorești. Pe de altă parte da, n-ar strica mai mulți bani.

 3. ice4you 30 octombrie 2015 la 13:55 - Raspunde

  Bag seama ca tu nu intelegi ironia.

  1. Blocurile sunt reci ca nu e caldura, centrala de la Paroseni da cu portia ca nu au carbune. Nici o legatura cu ce ai inteles tu.
  2. Adica ce ar putea sa faca minerii daca se inchid minele si au de ales intre a pleca de buna voie sau dati afara? La ce le’au folosit grevele si cu cine sa mai faci?
  3. Eu vorbeam de pretul gazelor pe care multi desi muncesc de le sar capacele nu si’le permit, caldura fiind cu ratia ca atat isi pemit. Da stiu, sa plece toti in Cluj sau Anglia.
  4. Eu vorbeam si aici de pretul energiei electrice care impreuna cu restul e cam cat leafa multora pe o luna de munca.
  5. Habar nu am, am stat la casa, iar aia de statea la bloc din neamurile mele aveau boiler. Se descurcau, plareau 25 de bani/kw.
  6. Pe final cum am mai zis eu eu … tu cred ca traiesti intr’o bula fara a vedea prea bine lumea din jur si adevarurile pe care le traiesc din pacate cei mai multi dintre oamenii de pe langa noi. Da si eu castig destui bani pe munca mea cum poate castigi si tu, insa cel mai multi din tara asta nu castiga nici macar un sfert din cat ar merita si oricate eforturi fac tot saraci sunt, traind in frig mizerie si lipsuri ca in vremurile “de aur” sau poate chiar mai rau si de aia eu ii inteleg de ce isi aduc aminte uneori cu o oarecare nostalgie.

  • Nautilus 31 octombrie 2015 la 15:52 - Raspunde

   În mod curios, cele mai sărace categorii ale publicului au un comportament ceva mai deosebit de situaţia lor financiară. Adică se comportă ca un fel de nobili, de stăpâni care te pot lua la pumni în stradă ca să te corijeze fiindcă ai îndrăznit să nu le respecţi caracterul superior şi nobil. Şi acoperă pauzele dintre pumni cu calificative (homosexuali, destrăbălaţi, curve atei etc) şi recomandări: ţeapa lui Vlad Ţepeş, pistoalele lui Putin şi ai lui, rachetele nord-coreenilor, decapitarea pe stadion a arabilor.

   În astfel de împrejurări, e cam greu să le ţii partea.

 4. Raul 09 noiembrie 2015 la 18:37 - Raspunde

  Ce treaba au uniformele?

  Crezi ca nu sunt bune? Ii traumatizeaza pe copii sau care-i treaba cu ele?

 5. ice4you 09 noiembrie 2015 la 23:30 - Raspunde

  Intrebi frustratul din fundul clasei sau seful de gupa la pioneri?
  Daca e vorba de frustratul ce a ramas la fel si azi intr’o multinationala o sa iit zica ca e traumatizat si azi, pentru ca merita si atunci si azi.
  Daca intrebi un sef de grupa … nu stiu ce a iti raspund.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.