Moldova a primit șah-mat

Pentru a întârzia intrarea Moldovei în Uniunea Europeană, sau pentru a-o preveni cu totul, Rusia a recurs la o manevră genial de diabolică. Astfel, după ce Moldova a semnat acordul de asociere economică cu UE, guvernanții de la Chișinău au găsit de cuviință să saboteze economia Moldovei.

Practic, asocierea se va face degeaba, că economia Moldovei va fi zero. Deci țeapă, pentru că fără economie, nu este și nu poate fi nicio asociere, iar publicul moldovean nu pare să înțeleagă ce li se întâmplă.

Astfel, deși exporturile către UE le depășesc pe cele către Rusia, și deși indicatorii de comerț exterior sunt pozitivi, producția internă tinde să se prăbușească. Iar asta, în paralel cu miliardul de euro furat din băncile moldovenești, înseamnă că asistăm la o devalizare și o dezorganizare economică bine orchestrată și bine planificată.

În fine, oricine este asociat cu Partidul Comuniștilor din Chișinău este strict, dar strict, vânzător de oameni și hoț pe deasupra, indiferent de felul cum se cheamă partidul și ce ideologie politică pretinde că are!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.