Noi am greșit cu Vona Gabor

Sunt sigur că extremistul maghiar avea o mică erecție cu un pic de umezeală la prepuț, când s-a văzut liderul militar al unor guguștiuci ce numaidecât ar ridica sabia. Revenind, e vina noastră. Dar știți de ce?

Păi, dacă primul ministru nu era în concediu, Vona Gabor ar fi fost declarat persona non-grata și ar fi trebuit să zboare. Eu, dacă eram președintele, făceam o conferință de presă:

– Domnule Vona Gabor, în caliatte de președinte al României, vă anunț că ați fost declarat persona non-grata pe teritoriul României și aveți șase ore la dispoziție să părăsiți țara. Trebuie, deci, să plecați acum, nu la noapte, nu mâine, nu luni, dacă vreți să nu ajungeți la închisoare. Și, atenție mare, cred că din Harghita până la graniță cred că faceți mai mult de șase ore. Așa că… zburați.

Dar faza asta trebuia făcută atunci, pe loc, nu peste trei zile, când ăla e bine-mersi acasă.  Atunci trebuia făcută, să aibă dulăul un pic de emoții, că poate-l ajunge bulăul din urmă într-o țară care-l dezgustă. Oho, parcă îl și văd transpirând la volan, rupt în gură de frică că poate-l oprește ploția pentru cine știe ce giumbușluc rutier, și-i papă din și așa puțin timp pe care-l are.

Te crezi șmecher, prietene? Îți dădeam eu emoții de crăpa inima-n tine de laș.

2 Comentarii

  1. Dorin 13 august 2013 la 08:42 - Raspunde

    Treaba cu persona non-grata se referă la diplomați, ceea ce Vona Gabor nu este.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.