Note pe marginea votului la europarlamentare

 1. Am fost la vot și am votat cu PDL, pentru că – după părerea mea – locul Monicăi Macovei este la Bruxelles.
 2. Inițial, am fost tentat să votez PMP sau Noua Republică, dar discursul ultra-creștin de dreapta nu-mi miroase prea bine. Poate că aș fi putut face un compromis de genul “eu, ateu, votez cu un teolog”, doar că am preferat să nu fac niciun compromis, și am votat-o pe Monica.
 3. Nu cred că Mircea Diaconu a luat 5%. Sau 7%. Și nu cred că atât de mulți au apreciat pozitiv filmul Filantropica. Mi-este evident că n-a strâns atâtea voturi din teatru, pentru că nu este atâta lume care să meargă la teatru. Nici Vlad Țepeș dacă candida, nu lua cât Mircea Diaconu. De aceea, eu cred că aici avem de-a face cu o mare fraudă, cu voturi mutate dinspre dreapta fărâmițată spre acest “independent”.
 4. PSD – partid-stat – nu va fi înfrânt până când dreapta unită nu va implementa setul de legi care să stopeze traseismul politic. Altfel, PSD în continuare va suge seva partidelor mici care încearcă să se ridice în istorie și-n politică.
 5. Mi s-a spus că am făcut rău că m-am dus la vot. Dacă mergeam pe logica acestui reproș, stăteam acasă și PSD lua 100% din voturi, de la 10% din electoratul cu drept de vot. Că atât reprezintă “colosul” în termeni reali.
 6. În acest moment, aproape 75% dintre cetățeni nu sunt reprezentați politic de nicio ofertă disponibilă. Practic, în mai puțin de o generație, pe măsură ce oamenii se radicalizează, s-ar putea să asistăm la încă o revoluție, de data asta a celor frustrați și nereprezentați, mulți și obosiți.

1 Commentariu

 1. ice4you 26 mai 2014 la 21:31 - Raspunde

  Prietene, eu ti’am spus ca uneori esti defazat putin de la realitate. Eu cu cine am vorbit mi’au spus ca au mers la vot doar si numai pentru Diaconu! In plus de asta, omul asta chiar se bucura de un mare suport mai ales in Bucuresti si ca iti vine sa crezi sau nu aici chiar se merge la teatru. Eu ca sa ajung la o piesa buna trebuie sa fac rezervari cu saptamani bune inainte, de TNB nu are rost sa vorbim. Incearca sa fi realist … si te rog nu mai duce si tu acelasi discurs vomitativ al celor din PDL-PMP si alti looseri care din lectia asta de vot antipartidic nu au fost capabili sa invete absolut nimic preferand sa o ia pe aratura cu frauda.
  In ce o priveste pe tradatoarea de MACOVEI, procuror comuist, oriunde isi are loc in afara de acolo. Parca nu iti placeau comuistii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.