Nu cred în 45,92%

Nu cred că cifra anunțată târziu în noapte, de 45,92% prezență la vot. Nu cred că USL a reușit să mobilizeze pe bune mai mult de 47%. Să detaliez, dacă USL-ul ar fi mobilizat o jumătate din electorat, ar fi însemnat ca jumătate dintre cunoscuții mei și ai tăi au mers la vot.

Ceea ce, pe bune, nu este cazul. Așa că eu cred – mai de grabă – că s-a furat la greu, între 1,1 și 1,6 milioane de voturi. Da, știu că nimeni nu poate fura atât și ălea, știu, dar eu cred că s-a furat nu marginal, ci semnificativ.

Rațiunea mea îmi spune că rezultatele acestea sunt niște aberații ce nu se încadrează în gama statisticii sau în spectrul anomaliilor statistice.

Voi ce părere aveți despre rezultatele parțiale?

P.S. Ce bun ar fi un site web unde să poți verifica dacă CNP-ul tău a votat!

8 Comentarii

 1. ice4you 30 iulie 2012 la 08:29 - Raspunde

  Eu pot spune doar ca … 99% din cei care ii cunosc (si nu sunt putini) si cu care am vorbit ori stateau la cozi sa voteze, ori votasera deja!

  Da toti suntem niste bolsevici care au dat o lovitura de stat! Sper ca ne’a si iesit! Bineinteles ca am fost ajutati si de frauda si oricum … aia 8 milioane de oameni care au preferat sa nu stea sub pat … sunt niste gunoaie sociale … masa manipulabila!

 2. ice4you 30 iulie 2012 la 09:31 - Raspunde

  Robi … nu ii suporti pe comunisti. Te inteleg. Nici eu. Cu toate astea esti un produs al comunismului … ceia ce esti astazi … esti un produs al acestui comunism. Chiar asa rau produs esti? Te poti oare compara cu produsele capitalismului? Oare nu munca noastra, a generatiei de sacrificiu este cea care astazi plateste ajutoare sociale leprelor ce dupa comunism s’au prins repede ca se poate trai foarte bine si fara sa faci scoala … si fara sa muncesti … totul este sa nu iti pese de nimic … si daca parazitismul lor este acceptat de ce sa il deranjeze pe al altora.

  Nu este o pledoarie pro comunism … este doar o realitate. Cei care astazi vorbesc de bolsevici si comunisti sunt cei care au in ADN comunismul … pentru ca 40 de ani s’a lucrat la asta … la “omul nou”.

  E trist doar ca pentru unii gandesc altii … iar acei unii sunt multumiti de ce gandesc altii pentru ei.

  P.S. Trece cu trei picaturi: albastru, galben, rosu! 😉

  • Robin Molnar 01 august 2012 la 21:48 - Raspunde

   În ce ordine punem culorile alea? Galben, roșu și albastru e OK? Adică să dăm țara prin foc, o să curgă un pic de sânge dar cerul ne va fi senin?

 3. JMarius 30 iulie 2012 la 11:10 - Raspunde

  Bine, mi-e mi-a placut aseara cand i-am auzit pe aia de la USL cu 52 %. Sincer sa fiu, tinand cont ca sunt jocurile olimpice la tv, a fost un weekend cu suficient soare pentru plaja si alte activitati anexe, m-am gandit ca si tine, ca ceva autobuze s-au plimbat dintr-un loc in altul pentru a vota.

 4. Cipri.S 30 iulie 2012 la 11:50 - Raspunde

  Chiar daca au furat 1.1 – 1.6 milioane de voturi, tot n-au reusit nimic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.