4 Comentarii

 1. TNH 30 iulie 2012 la 13:11 - Raspunde

  Nu ştiu ce-o să facem. Probabil va trebui să stăm cu ochii pe ei ca pe butelie, va trebui să urmărim fiecare lege care va fi propusă pentru adoptare, altfel ne trezim că nu mai avem voie să ne adunăm în locuri publice (cum avea de gând PDL anul trecut) sau că Parlamentul respectă Constituţia numai atunci când îi convine (cum avea de gând USL anul acesta).

  Cred tot mai mult că singura şansă de a nu fi furaţi, manipulaţi, ucişi e să ne îndeplinim obligaţiile de societate civilă dacă tot avem pretenţia să ni se respecte drepturile. Cu alte cuvinte, va trebui să stăm de pază şi să nu ne mai bazăm pe alte instituţii sau pe presă.

  • Robin Molnar 01 august 2012 la 21:49 - Raspunde

   Hai să începem fiecare prin a urmări fiecare ce face deputatul și senatorul care-l reprezintă.

 2. TNH 30 iulie 2012 la 15:09 - Raspunde

  Muahaha! Tocmai am citit că Iliescu propune validarea referendumului şi vine cu argumente, singura problemă fiind că foloseşte date false, anume că românii cu drept de vot din ţară sunt 14-15 milioane, restul fiind plecaţi. Cu alte cuvinte, cei de afară nu ar fi trebuit să fie puşi la numărătoare, chiar dacă aveau drept de vot.
  http://www.gandul.info/politica/referendum-2012-documentul-prin-care-ion-iliescu-incearca-sa-opreasca-revenirea-lui-traian-basescu-la-cotroceni-exclusiv-gandul-9910229

  Sincer, nu mă aşteptam să prezinte raţionamente atât de ilogice, dar cred că n-are încotro, trebuie să încerce să spele ruşinea Prostănacului Ponta (Geoană cred că e gelos că i s-a furat porecla). Funcţionează tentativa lui de manipulare? Uhhm, nu.

  • Robin Molnar 01 august 2012 la 21:50 - Raspunde

   Da, adevărul este că Iliescu poate să ne vorbească despre democrație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.