Nu e de glumă cu PSD

Am fost și ieri și azi la Kaufland Călărași. La raionul de carne cu servire asistată era atât de pustiu, încât carnea expusă cântărea mai mult decât sporadicul client care dădea pe acolo.

Înainte de sărbătoarea ZIlei Naționale, nimeni nu cumpăra carne. Și-atunci cu ce sarmale sărbătorește lumea aici? Dar nu era nimeni nici la vin, nici la bere. Și-atunci ce pahare se vor ciocni? Cu apă chioară?

La fel, pustiu era și la Hornbach, cum pustiu era orice magazin.

Și-atunci ce sărbătoresc oamenii ăștia? Și-atunci cum să nu se înghesuie în piață la o farfurie de fasole cu ciolan și un vin fiert?

Nu înțeleg cum oamenii ăștia pot trăi așa, atârnând între neputință, nepăsare, neșansă și lipsă de speranță. Înțeleg, nu se omoară cu munca, dar am văzut mai multe femei muncind decât bărbați. Și totuși, asta nu se vede în economie.

În fine, așa arată un județ agricol, au mâncare, nu am văzut să cumpere ouă, ci specialități din lapte, poate bunuri pentru casă și decorațiuni de Crciun – singurul loc din Kaufland unde era aglomerație! – și nu am vzut să cumpere combustibili, specialități din carne, lucruri din astea un pic mai răsărite…

Foamea prostește, și bag de seamă că vine foamete.

P.S. Picăturile de ochi pentru pisici, cu aplicare o dată pe lună, aici costă 6,82 lei. Ne-au bulversat complet așa prețuri ridicole.

P.P.S. Bogdane, am mai pus din litere. :))

3 Comentarii

  1. Bogdan 29 noiembrie 2017 la 19:06 - Raspunde

    Ai mâncat mai multe litere decât vor manca calarasenii carne :))

  2. ice4you 02 decembrie 2017 la 17:30 - Raspunde

    Tot te’ai cam zgarcit cu ele … Crciun, vzut … da nah, cica nici 4% nu’i plagiat. :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.