Opinii tâmpite despre afacerile pe internet

Nu pot să nu observ manifestarea practică a unor opinii tâmpite despre afacerile pe internet. Orice puțoi (ca să nu spun dea-dreptul pu*ălău) care-și face un site crede că imediat va scoate și bani, doar internetul este noul tărâm al făgăduinței.

Mai mult, când vede că treaba nu merge conform estimărilor, începe să trimită spam. De exemplu, niște cretini imbecili frustrați și analfabeți mi-au trimis de pe Friendster (nu mă întrebați cum) peste 100 de invitații să fim prieteni, de parcă au m-aș putea vreodată înhăita cu unii care spamează și sprijină incultura, paramecii vânzând echipamente de copiat de toate sortimentele.

Iarăși, nenorociții de la Miri Expo. O să-i sun zilele astea, să-i bag în originile negre și nespălate ale mamelor lor. Doar le-am dat un e-mail să nu mă mai spameze. Nu merge cu frumosul? Merge cu urâtul, dar cumva tot trebuie să meargă.

Oricum, cel mai mult îmi doresc să-i prind pe papagalii impotenți care strâng adrese de e-mail și le vând. Pe ăștia i-aș bate cu cricul în parcare și le-aș rupe degetele pe rând, cu barosul.

Concluzia? Să trimiți spam este o idee proastă, foarte proastă. În curând…

8 Comentarii

 1. Dusmanul 13 iunie 2010 la 22:04 - Raspunde

  Frate, aia de la friendster m-au inebunit cu instrumentele lor de copiat. Nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce e friendster si nu stiu de unde dracu au e-mailul meu. M-au disperat.

  ps. \”Mark as spam\” din yahoo suge.

 2. ocsike 13 iunie 2010 la 22:56 - Raspunde

  Ăia de vând adrese de email merită să moară în chinuri. Aș converti fiecare email de spam existent în lume într-o picătură chinezească pentru ei.

 3. DANI 20 aprilie 2011 la 08:38 - Raspunde

  Ce parere aveti daca le-am da, fiecare, de cate 100 de ori “reply” la spamurile lor? Le-am putea bloca “bordelul” casutelor de e-mail?
  Intreb fiindca nu sunt specialist in internet si nu stiu ce se poate face mai mult.
  Dar, in mod sigur, a-i bloca prin filtre nu-i poate supara prea tare; isi schimba ID-ul si o iau de la capat cu spamurile.
  Dar daca ii “bombardam” cu propriile “dejectii”?!?!?! Ce ziceti? Se poate?
  Daca da, atunci sa le propunem si altora metoda.
  Daca nu e posibil…asta e! A fost doar o idee de necunoscator in ale “maruntaielor imputite” ale internetului.

 4. Iulian 10 iunie 2011 la 15:31 - Raspunde

  Frate nu ma intereseaza zona asta de spam ca nu am treaba cu ea. Da ce rai sunteti dupa monitor. Adevarati arhanghelei ai dreptatii in lupta cu fluturi. Jalnici aia cu spamu, janlici aia care imi umple scara de bloc cu pliante (cred ca e acelasi lucru dar ati uitat voi sa va revoltati) dai jalnici si luptatorii astia cu mustele care se supara pe spam mai tare decat pe bou care arunca tigarea din masina, mai tare decat imbecilul care vorbeste ca la usa cortului ca asa la facut pe el mama lui – dobitoc. PS: parca si in articolul asata am vaztu niste cuvintele care nu prea par din dictionar. Pe asta nu esti suparat amice?

  • Robin Molnar 10 iunie 2011 la 15:37 - Raspunde

   Amice, dar eu sunt rău și în fața monitorului, nu doar în spate. =)) Am 45 de centimetri în brand. Ca să nu zic 50. 😉 Deci mă cam ține.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.