Presa trădătoare și anti-națională

Este simplu de detectat cine din presă este vândut Rusiei și cine are interese anti-naționale – iar aici mă refer în special la Digi24 și Antena1: te uiți cine preia știri și materiale de la Russia Today, de la Russia 24 și alte asemenea unelte de propagandă bolșevică.

Pe lângă asta, trebuie doar să asculți, să vezi cine vorbește despre “separatiști pro-ruși” și cine o spune pe aia dreaptă, folosind sintagme precum “miliții ruse”, “insurgenți ruși”, “teroriști ruși”, “invadatorii ruși”.

Sigur, în orice mulțime de săraci cu duhul, se găsesc și oameni creduli care să adere la o cauză, oricât de rea și de inumană ar fi aceasta, de aceea sunt și cetățeni ucrainieni care sunt de acord cu invazia rusească. Și la noi vom găsi astfel de idioți utili – tehnic, așa se cheamă. Dar și la noi, și la ei, aceștia sunt minoritari.

Nu poți să arunci țara în haos pentru că așa vor 10% dintre cetățeni, ajutați de trupele speciale ruse.

Vreau să fie foarte clar, orice entitate mass media care nu face distincția dintre civilii pro-ruși și milițiile înarmate cu lansatoare de rachete este vândută și nu le spune lucrurilor pe nume, nu spune adevărul, manipulează, minte.

Mai jos, în comentarii, vă rog să veniți și voi cu propuneri de surse mass media care sunt vândute rușilor, trădătoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.