Roşiile tucerşti

Într-o ţară normală autorităţile sunt preocupate de ceea ce mănâncă locuitorii ei şi scoate jegurile din alimentaţie, jeguri printre care şi legumele hidroponice. Desigur, la noi nu se poate face, pentru că nu există o directivă europeană pentru asta.

Hai să spunem că nu ar neaparat rău. No, unii oameni aleg să le cumpere, etc. OK. Dar ce se întâmplă cu cei care aleg să nu le cumpere şi primesc altceva? De exemplu tata a luat chiar ieri roşii de Arad, care numai roşii de pământ nu erau. Evident, erau un pic verzi pe interior, deşi erau mari şi nu prea zemoase. Şi erau coapte pe exterior, dar, totuşi, verzi pe interior.

Nu este nimeni în ţara asta care să aibe atribuţii de contol alimentar şi provenienţă a mărfii? Pentru că, evident, cei catre vând roşii de-astea artificiale nu vor recunoaşte nici în ruptul capului, la propriu, că vând plastic cu esenţă de tomate în timp ce ţăranii se chinuie cu roşiile de grădină ce se strică, pentru că nu le cumpără nimeni de la ei. De unde naiba să mai cumperi în ziua de azi?

2 Comentarii

  1. cipoc 27 mai 2009 la 13:39 - Raspunde

    iti trimit o poza pe mail cu rosiile de romania, sa vad daca mai gasesc
    le:este..

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.