9 Comentarii

 1. ocsike 07 mai 2010 la 13:01 - Raspunde

  Da măi Robi, dar să te iei de pensii? sau de șomaj? După ce că iei bani puțini și nu ai nici loc de muncă, mai iei și un șut în fund.
  Hai că îți mai zic eu unde se pierd banii… în autostrăziile construite, în ziua de 2 mai de anul trecut, În portalul eRomânia, și multe alte investiții a căror valoare reală crează dubii.
  Da no, las că noi, românii suntem un popor tare și ne putem sacrifica, am făcut-o 45 de ani, o mai putem face și acum.
  Zicea Băselu că ieșim din criză când iasă și ceilalți. No uite că ăilalți au ieșit, noi acum intrăm.

  • Robin Molnar 08 mai 2010 la 02:39 - Raspunde

   =) Aia cu pensiile nici mie nu mi se pare neapărat corectă. Dar să nu uităm că pensionarii au mai multe drepturi decât persoanele active. Să zicem că nu m-ar deranja. Dar mă deranjează că nu apreciază ceea ce au. =) Eu, sincer, până destul de recent, câștigam mai puțin decât pensia medie. Zi-mi și mie cum puteam să-mi fac un trai, o familie, cu mizeriile alea de salarii. Și nu mă plângeam, că n-aveam cui. =)

 2. xtall 07 mai 2010 la 13:47 - Raspunde

  =) cauţi unde se duc banii?
  De ce crezi ca e tare-n bile Băsescu ? =D
  Daca iti pune cineva piciorul pe gat, da-mi bani ca nu-ti mai dau si intri mai tare in dudu ce faci ?
  desi se dau voinici oricine ar face la fel, oricine indiferent de culoare, nu\’s de ce-l girezi pe Base ca fiind diferit, ca n-a făcut nimic altceva decât sa se supună, tocmai d-aia nu-l apreciez, nici macar nu gandeste din moment ce n-a venit cu nici o soluţie de specialist sau profesionist tare in bile 🙂 , absolut nici una, ca ultima baba rătăcita ce nu mai are bani ia sa taie, asta nu e soluţie daca te uiti si ce-ai scris mai sus, înseamnă ca nu e vreun secret ptr nimeni,cu atât mai mult cred ca nici ptr ei, unde sunt soluţiile la ele? de ce nu spune nimic, reforma, planul cum vrei sa-i mai spui unde sunt? adica se cunosc destul de exact motivele (nu-i asa?) şi rămâne strict doar pe reduceri de salarii, atât ? fără sa spună nimic altceva concret ?

  • Robin Molnar 08 mai 2010 la 02:44 - Raspunde

   Să vii în fața poporului la ora de vârf și să spui ce a spus este strict o chestie de curaj și o indirectă asumare a răspunderii. Sincer. Nu știu dacă alți politicieni ar fi avut ouăle să o facă.

   Soluțiile, sincer, cred că trebuie să vină de la sindicate. Pentru că absolut de fiecare dată când un guvern, orice guvern, a încercat să facă ceva cu sistemul sta monstruos, sindicatele s-au opus. Absolut de fiecare dată. No, amu să vină ele cu soluții echitabile pentru toată lumea. =)

   Nu ți se pare corect?

   Și nu, nu-l girez nici pe Boc și nici pe Băse. Când a început să se împută treaba, primul lucru pe care l-au făcut a fost să ne taie bursele, la studenții de la master, burse muncite. Chestia asta nu se iartă, și nu se uită. Dar, extrapolând, de ce doar generația de sacrificiu să facă sacrificii?

 3. xtall 08 mai 2010 la 03:24 - Raspunde

  Nu mi se pare :eyebrow:, zău ca aşteptam sa vad ce-o sa facă ptr ca spunea una deşi se vedea cu totul altceva.
  n-au condus alţii nici în anii trecuţi, pana şi pe mandatul asta de la început direcţia luata era deja greşită.
  O întorc ca la Ploieşti ? o mai întorci dar chiar cu 180%, in asa de scurt timp după ce spui altceva ? denota nişte chestii de paralelism la realitate.
  Si eu zic ca nici acum n-a procedat bine, e mare umflat, tai, dai afara, şi cât mai repede.

  • xtall 08 mai 2010 la 05:54 - Raspunde

   Acum e momentul perfect de dat afara, nu la iarna, la iarna dacă o va face va fi mult mai groasa, iarna nu ai unde te duce, doar acum se pot mişca cei daţi afara sa-şi caute de munca, dacă menţine toată panarama cu salarii mici tot groasa rămâne, si nici n-a rezolvat nimic cu umflarea sistemului, nu\’s de ce s-ar mai plânge ca e umflat.
   Sa dea afara măcar sa nu rămână şi pe mai târziu aceeaşi scuza, al sistemului cel foarte mare, ca sigur iar trebuie sa faca nu\’s ce. Sa ma scutească de motive de astea.
   Sa scoată mărirea aia de personal şi sa dispară motivul, sa facă sistemul ok, mic cât de mic crede ca trebuie, dar sa-l facă ca de mai aud încă si inca o data motive ca sistemul e mare, fără sa facă nimic … n-ai cum sa cataloghezi altfel.
   Nici bugetarii cu serviciile nu-s slugile nimănui sau mari filantropi, n-au de ce sa înghită, oferă servicii la fel ca şi privaţii, nu poate, sa-i scoată pe privat ca îşi vor scoate ei banii mult mai bine.

   • Robin Molnar 09 mai 2010 la 17:42 - Raspunde

    =) Dude, oricum, pe undeva știu că sunt niște mari șmenuri. Și sindicatele nu se opun. Și așa, plătim cu toții. =) Oricum, e aiurea rău. =)

 4. xtall 10 mai 2010 la 05:55 - Raspunde

  ne prinde pastele celalalt dacă ne apucam de povestit concrete =D
  Dar n-am văzut plusuri pe locale, zău ca nu sunt, ce sa mai spun de 25% ca fiind plus, pai dacă sunt sa dea 25% afara …au făcut pe ei de tot, câţi ar mai rămâne o sa dea servicii cu ora sau pe bucata, alta solutie nu ar avea, nu\’s cum o fi în alte părţi, spre exemplu aici serviciul de ambulanta tipa de mult ca n-are personal, în ciuda faptului ca acum nu se fac angajări (ordin mare de sus) s-au făcut angajări altfel clambeau de tot din lipsa de personal, în spital e aproape la fel, aproape toate serviciile sunt la fel, toţi au lipsa de personal (nu mai zic si de lipsa calificaţilor ca e şi mai şi)
  Nu stai şi te gândeşti unde o fi cei în plus ?
  Chestia cu umflatul mi se pare a fi în alta parte sau altceva decât se spune, o fi pe la guvern, ministerele de turism, cele cu achiziţiile UE, poate sunt cheltuieli aiurea, sunt la greu, naiba ii ştie ce-au făcut, dar serviciile locale, ca personal, nu sunt pe plus.
  Si zice-se ca o sa dea şi afara, abia aştept şi minunea asta =) , sunt foarte curios de unde o sa dea şi mai ales cum si cu ce o sa meargă mai departe, dacă la unii merge sa-i mai înghesui la alţii n-ai cum, ori renunti la nişte servicii ori le drămuieşti şi pe ele cu porţia, ora, etc.
  Deşi le vei plăti ca servicii complete ?

  • Robin Molnar 11 mai 2010 la 17:39 - Raspunde

   =( Nu numai că ne prinde Paștele, dar și trece. Pentru că nu cred că am termina vreodată de făcut inventarul la ce s-a furat și ce se va mai fura. XD

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.