Traseismul politic

Dom’ne , nu vreau să bat apa în piuă cu subiectul acesta dezbătut deja pe toate toate părțile.  Dar vreau să spun numai atât: un popor normal la cap n-ar vota niciodată cu un om care i-a lăsat pe ai lui, pentru alții. Ca și-n amor, motivul trădării contează mai puțin decât gestul.

Un om care a muncit un pic la clădirea unui sistem, de orice tip ar fi el, dacă vede că ceva este în neregulă îl repară, nu sare ca zdreanța cu fundul în barca ăluia de o să vină la pâine cu cuțitul în mână.

Indiferent de cum pun politicienii problema, trebuie să fim maturi și, în ciuda oricăror preferințe politice, ar trebui să nu mai votăm traseiștii politici! Deci nu, nu politicienii avizi după putere sunt problema în sistemul electoral uninominal, ci cei care-i votează.

Mă bate gândul să luăm blogerii de marcă din Caraș – Severin și să-i ducem prin țară, să vadă alți președinți de consilii județene ce au făcut în zece ani, comparativ cu Sorin Frunzăverde, să judece pentru ei. Iar ei, bloggerii, să spună mai departe ceea ce au văzut.

N-ar fi o soluție?

P.S. N-are rost să le cerem onoare unora pe care i-am votat, știind din start că nu sunt onorabili. Să nu fim puerili!

4 Comentarii

  1. Floria-Ana 30 martie 2012 la 11:16 - Raspunde

    E foarte important sa mai iesi din cand in cand din zona de confort!

  2. Qturistu` 31 martie 2012 la 03:38 - Raspunde

    Mai in oraşul meu primarul din `99 tot sare din barca in barca politica, si a rămas primar… Nu e de vină numai el, e de vină votanţii lui… pentru care şi face multe, mai ales înainte de alegeri. Ce mai încoace şi-ncolo toţi sunt “nişte momârlani”!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.