4 Comentarii

  1. xtall 23 martie 2009 la 10:32 - Raspunde

    E din rusa Robi 😀
    проклял=blestemat
    De ce spui ca nu se vb ? 🙂
    Se vb vezi de treaba numai ca e o limita intre ce vb acasa intre amici si public, ca tema explicita de educatie sexuala nu cred ca nu merge, dar cu altele nu cred.
    In public nu prea ai dreptul să ai atitudini de astea sau să folosesti expresii ori cuvinte injurioase, ofensatoare sau calomnioase, poti intra (relativ simplu) la calomnii hartuiri etc.
    Hărţuirea sexuală reprezintă orice formă de comportament nedorit, constând în contact fizic, cuvinte, gesturi sau alte mijloace indecente, materiale vizuale ofensatoare, invitaţii compromiţătoare, cereri de favoruri sexuale sau orice altă conduită cu conotaţii sexuale, care afectează demnitatea, integritatea fizică şi psihică a persoanelor.
    [i](din cate am auzit) se va introduce si la noi hartuirea (in noul cod penal) adica ce vedeam noi la TV prin SUA etc. va fi cat de curand si aici.[/i]
    Nu cred ca e cazul sa nu vorbeşti despre chestiune, de ce să fii condamnat sau etichetat ?
    E o ipocrizie sa tabuizezi sexul interzicand orice …dar totusi exista o limita intre astea si ofense pentru ca depinde foarte mult unde si cum o faci, care e tenta, etc… de te apuci de bagat si scos in gura tuturor numai discutie sexuala nu e. 😀 (desi poate fi 😛 )
    depinde si de auditori … le place tema esti ok, nu le place, ii ofensezi.
    E foarta multa maculatura introdusa pe tema asta in legislatie.

    • Robin Molnar 23 martie 2009 la 21:07 - Raspunde

      😆 De exemplu eu nu sunt de acord cu ceea ce se petrece la TV. 😆 Ăla nu este sex, este prostituţie, pentru că dezbate chestiunea dintr-un punc de vedere, nu î-aş zice neaparat murdar, însă… degradant. :X La fel fac şi multe reviste pentru adolescente. :X Şi asta a ajuns să ne coste. A se vedea numărul de naşteri la fete sub 18 ani. ❗

      Revenind strict la titlu şi la boala moală care ne înconjoară. Am ajuns să vedem la TV prea multe subiecte oribile. Măcar dacă am fi constructivi, să facem educaţie. Dar nu, se caută şocul, extremul. Or, eu fiind un om echilibrat, ajung să mă simt jicnit. :s

  2. xtall 24 martie 2009 la 07:25 - Raspunde

    😀 nu prea vad legatura cu secsul la alea cu 18 ani ..sau sub. Nu cred ca reclama face rau. Depinde cui i se adreseaza si ce bagaj intelectual are. Parerea mea e ca mediul conteaza, educatia in mare parte vine si din mediul in care traiesti.
    Si ce majoritate avem noi ? tarani si saracie grupa mare, saracia grupa mare n-ar fi o problema, beleaua e ca exista un minim de cultura (de multe ori chiar zero).
    Baga lor reclame de sex angro ca ce cool e si mai nu stiu cum, (ca educatie oricum nu prea baga) si sa vezi ce iese.
    Pai taranii o sa se f*ta in calduri mai ceva ca dracii in toate stilurile ca nah tre sa experimenteze magia, nu stiu si nici nu il intereseaza altceva …din starea de bou oricum nu ies, ..desi ezista posibilitatea ca lui/ei sa i se para reala si chestiunea asta adica sa se creada mult mai desptepti si \’telectuali.
    Adevarul e ca tot prosti sunt si raman din moment ce sunt atatea chestii cu minori si alte balarii.
    Sunt si persoane care chiar fac cum vor ele cu cine vor ….dar, nu e proaste B)
    si apoi tu nu vezi si in massmedia ? nu a mai ramas nici un pic de respect. Nu se mai stie ce e ala. e bagare si scoatere in toate partile, legea e stricta, ai voie sau nu si cam atat. Nici macar de morala sau etica simpla nu are cine mai vb. Popii s-au dus si ei pe firmament cu alte prostii, si aia e o alta mare falsitate (bagata si ea cam cu forta), nu mai tine lozinca aia nici macar la prosti. si omul narod, needucat, bouleanul …ce sa asculte sau de unde sa invete ? din media n-are ce ca e full de bagat si scos, cine il mai educa ..cat de cat cu celelalte ? (nu cred ca functioneaza la toti auto educatia)

    • Robin Molnar 24 martie 2009 la 09:40 - Raspunde

      😆 Spuneam că a cam crescut numărul de naşteri la sub-18 ani… 😆 Şi asta din cauza educaţiei şi a programelor \”informative\” de la TV şi a revistelor. 😆 Şi mi se pare aiurea. :X

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.