11 Comentarii

 1. Bogdan 13 octombrie 2010 la 00:24 - Raspunde

  Cum pe cine? Pe perja sau duda ala 😛

 2. TNH 13 octombrie 2010 la 09:16 - Raspunde

  Nu mi se pare aşa o idee tâmpită, atâta timp cât nu e vorba de Mihai I sau de urmaşii lui. Dacă rege (sau regină) vine ceva neam de gradul 1 cu ăia care conduc ţările nordice, aş vota cu două mâini să vină în România. Bine, nu ştiu dacă ar vrea să vină ei.
  În concluzie, vezi că primul link nu merge, motiv pentru care nu mă pot înrola în armata de proşti, dobitoci sau inculţi. =D

  • Mihai Todor 13 octombrie 2010 la 09:52 - Raspunde

   @TNH: Subtil maica, subtil 😆

  • Robin Molnar 13 octombrie 2010 la 09:56 - Raspunde

   =D Mie îmi merge. =D Încearcă, te rog, din nou. =D

 3. aNDRIIpOPA 13 octombrie 2010 la 11:06 - Raspunde

  Din cate stiu eu, inteligenta e constanta pe pamant, doar populatia e in continua crestere. Cum sta treaba in spatiu, nu stiu.

 4. lupeneanul 13 octombrie 2010 la 11:21 - Raspunde

  nu se vor rezolva toate problemele, dar macar scapam de un obicei prost si anume alegerea presedintelui. mie mi-ar palcea sa stiu ca in fruntea tarii sta un om care nu are nici o apartenenta politica. un om care atunci cand alege primul ministru, nu se uita prima data in partidul lui. un om care sa fie respectat in lume care sa nu ne faca de ras.
  niciodata un conducator nu o sa rezole tot de unul singur, tot oamenii o sa scoata tara din cacat, dar au nevoie de un lider pe care sa il urmeze, care sa le dea o speranta, ori "javra ordinara" nu o sa faca asta niciodata.

  • Robin Molnar 13 octombrie 2010 la 21:14 - Raspunde

   =D Nu alegerea președintelui este obiceiul prost, ci pusul botului la vrăjeală este. =D

 5. TNH 13 octombrie 2010 la 19:50 - Raspunde

  Oh, shit! Ăia de pe site-ul cu linkul vor să avem rege pentru că aşa se vor rezolva toate problemele? Eventual, le va rezolva regele? Iar noi nu vom mai face nimic? O să stăm toată ziua şi o să-l privim pe [s]Dumnezeu, Ştefan cel Mare, Băsescu[/s] Regele Cutărescu care le face pe toate? :eyebrow: Oare mi se pare mie, sau ăia care stau la cozi să pupe oase de sfinţi mai intră din când în când pe net? 👿

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.