Viața online și Social Media

Există un motiv foarte bun pentru care viața reală se cheamă chiar așa, reală, față de viața online numită și realitate virtuală. Este pentru a ne aduce aminte că viața reală fix asta este, realitatea.

Unii văd că deja încep să le confunde, ceea ce este îngrijorător, pentru că pe internet poți fi aproape oricine, în timp în viața reală nu este așa. În fine, e de reținut asta: realitatea este dată de viața de zi cu zi, pe internet e doar ceva virtual.

Apoi, că tot începe sezonul de întâlniri Social Media, summit-uri și alte bla-uri. Îmi pare rău să fiu eu ăla care sparge petrecerea, dar cineva trebuie să o spună, până la urmă:

Oamenii sunt de două feluri. Ăia care au social media în ei în mod nativ și, deci, un oarecare succes online. Și ăia care nu au social media nativ în sânge.

E ca la inteligență, carismă sau sex appeal: fie le ai, fie nu le ai. Nu prea le poți învăța, dar poți învăța să le simulezi, ceea ce NU este fix aceeași chestie, că e ca și cum ai simula un orgasm.

Sunt un nesimțit și un prost ce vorbește în necunoștință de cauză. Mă iertați?

2 Comentarii

  1. joita lucian 08 mai 2011 la 12:46 - Raspunde

    Tre sa recunosc ca imi petrec din ce in ce mai mult timp on line…dar si cand scap la iarba verde nici ca mai auziti de mine!

    • Robin Molnar 08 mai 2011 la 13:02 - Raspunde

      😀 Da, păi așa și trebuie, mai multă natură, mai mult online…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.