Al şaptelea simţ

Unii dintre voi vor zâmbi gândindu-se că nu se tratează, alţii vor râde de-a dreptul. Ba chiar unii se vor interesa de nişte locuri liniştite pentru a mea revenire. Alţii vor înţelege. Vă mulţumesc tuturor!

Bun, acum că e gata introducerea ţin să împărtăşesc cu voi faptul că am un fel de al şaptelea simţ. Pe bune. Îl simt, îl ştiu şi-l lucrez. Şi, mai mult decât orice, îmi este greu cu el. Pentru că ştiu cu precizie de 99,99% cum va reacţiona un om şi ce va face în anumite situaţii. Am ajuns până acolo încât ştiu ce anume îl motivează, ce simte şi chiar şi ce nu îmi spune.

Bine, din eleganţă, prefer să mă comport ca şi cum nu aş şti. Dar ştiu. Nu sunt paranaoic, nu am viziuni şi nici vedenii, ci doar anumite scenarii în capul meu care, până acum, au fost infailibile. Admiţând că nu sunt perfect, este posibil ca vrodată să greşesc (de asta am spus 99,99%), însă până acum nu m-am îşelat niciodată. Niciodată!

Asta în sine mă face să dau în paranoia, dar no, nu se pune. Mai mult, discutând cu unii oameni despre chestia asta mi s-a spus că ar trebui să îi previn pe oameni. Nu pot, liberul arbitru este sfânt şi, pe lângă asta, dacă spun ce se va întâmpla scenariul respectiv s-ar putea să nu se întâmple, adică practic aş introduce o eroare în sistem, ceea ce nu vreau. Câtă vreme sistemul nu are erori eu funcţionez la parametri moptimi. Nu pot altfel.

Pe de altă pare când anumite scenarii se întâmplă mă apucă câte o depresie din aia grea, sufocantă, dar no, singura mea consolare constă în faptul că ştiam că o să se întâmple, deci să nu mă mai dau aşa de surprins. În fine, simt oamenii, situaţiile şi deciziile. Cred că aş putea face bani frumoşi din asta.

19 Comentarii

 1. Mihai Todor 28 august 2009 la 22:51 - Raspunde

  Bă, dacă ăsta e al 7-lea simţ al tău, tare sunt curios care e al 6-lea 😆

 2. TNH 29 august 2009 la 06:37 - Raspunde

  Exemple?

 3. 314ra2 29 august 2009 la 07:12 - Raspunde

  al 6-lea simt e cel cu auzitul liliecilor. :0

 4. ocsike 30 august 2009 la 12:18 - Raspunde

  Simțul ăsta… îl am și eu… dar numai cu persoana pe care o iubesc… și îi spun empatie… :whistle:

  • Robin Molnar 30 august 2009 la 21:53 - Raspunde

   😉 Empatie. Într-adevăr, este o definiţie foarte bună. 😀

 5. oana 30 august 2009 la 22:05 - Raspunde

  poti sa simti si pentru mine daca imi iau examenu?:D
  btw teai gandit ca dak simtiti ca ceva se va intampla inseamna ca tre sa impiedici acel lucrur sa se intample(si io zic ca asta nu inseamna sa te joci cu liberu arbitru)adik mno dak tot ti so dat chestia asta io zic ca ti so dat un scop(si nu acela de a o lua tu razna)

  • Robin Molnar 30 august 2009 la 22:12 - Raspunde

   😆 Este şi acesta un punct de vedere. Am învăţat că în viaţă nu poţi controla prea multe lucruri care depind de alţii, dar no, îţi înţeleg punctul de vedere şi ştiu că pe undeva ai dreptate. 😆

 6. cursedkid 17 ianuarie 2010 la 19:17 - Raspunde

  al 6 simt e cand stii ce va urma,daca te va suna cineva stii inainte,cand se intalnesc gandurile tale cu a le cuiva si faceti aceleasi lucruri deoadata.Este capacitatea de a afla un adevar fara rationamente logice – asa… brusc si nemijlocit. Fara premise, fara demonstratii. 😉 😉

 7. seby 26 iunie 2010 la 17:46 - Raspunde

  salut din ce ai scris mai sus ai un al 6-lea simt super dezvoltat! dar nu al 7-lea poti sa imi lasi un id d mess ma intereseaza problema ta! daca pot sa ii spun problema!

  • Robin Molnar 28 iunie 2010 la 08:56 - Raspunde

   =) Din păcate nu sunt interesat să vorbesc despre asta mai mult decât am făcut-o pe blog. =)

  • cristina 12 iulie 2011 la 00:12 - Raspunde

   buna mie mi se intampla des ca atunci cand ma gandesc la ceva fara sa vreau imi vine in minte un lucru,dupa putin timp,cateva secunde,1 minut sa se intample cea ce am gandit sau sa vad cea ce eu ma gandeam ca nu vreau sa vad.imi doresc sa stiu aceste lucruri ,sincer de multe ori sunt lucruri rele si ma cam sperie

   • cristina 12 iulie 2011 la 00:14 - Raspunde

    daca crezi ca poti sa ma ajuti dar atata timp cat nu ma sperii sunt de acord sa ma ajuti si pt asta iti multumesc

 8. cotan 28 iulie 2010 la 03:54 - Raspunde

  stii? si eu am avut acest simt!se numesc vedenii din cate mi-a spus un preot acum nu mai prevad nimic dar nu mai conteaza.bine ca am scapat =_= ca multi radeau cand le spuneam,iar cand se intampla acel lucru imi zicea ma ai avut dreptate

 9. boom ak ( fata ) 26 august 2014 la 15:16 - Raspunde

  si eu am aceeasi poveste

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.