Am nevoie de un pic de concediu

Cu excepția sărbătorilor de iarnă și a unor ocazionale libere, anul trecut am avut concediu o săptămână, ceea ce mă face să cred că sunt un pic prea obosit. Mă rog, am fost obosit inclusiv după vacanța de iarnă, că am muncit pe brânci cu Mihai ca să mutăm site-ul pe WordPress.

Eh, de atunci mi-am planificat să-mi iau o săptămână liberă de Paște, ca să mă odihnesc. Și, sincer să fiu, cu cât se apropie weekendul, cu atât visez că merg mai departe. Nu mai știu unde am visat alaltăseară că am fost, dar azi noapte, în vis, am fost așa:

 • Am fost în orașul Uroi. Mă rog, localitatea există dar nu este nici oraș și nici nu sunt curse RATUC până acolo, cum am visat eu. Printre altele, stația era pe un drum nu prea circulat, iar orașul era undeva pe un deal, în spate fiind crestele munților. În acest episod din vis am văzut un zimbru, vaci și câini, dacă o însemna asta ceva. Și am visat că eram într-un autobuz, normal, că n-am mers până acolo pe jos. Ah, da, tot acolo mergea și baba securistă, vecina mea.
 • Am fost în ceva gară SF, în care sala de așteptare avea o sală de mese cu niște clătite foarte mari și unele locuri din sala de așteptare (da, erau cu loc) erau într-un fel de separeuri cu o incintă întunecoasă în mijloc, incintă în care intra un singur om și se uita la ce vroia el. Din păcate am visat în România și locul iubitei mele era ocupat de una care avea și ea locul ocupat de altcineva…

Eh, săptămâna viitoare o să fiu în concediu. Mă rog, eu așa sper.

3 Comentarii

 1. Dragomir Daniel Valentin 21 aprilie 2011 la 10:25 - Raspunde

  Toti avem nevoie de concedii. Viata din ziua de astazi e plina de sters, griji la tot pasul si lipsa de bani.

 2. joita lucian 22 aprilie 2011 la 13:27 - Raspunde

  Macar 3 zile fara mstres…sa-mi reincar si eu bateriile…ca sincer chiar am nevoie:))

  • Robin Molnar 23 aprilie 2011 la 07:37 - Raspunde

   Deja chiar eram complet sleit de puteri. De anticipație, nici n-am putut dormi azi noapte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.