Cadouri

Eu sunt un tip pasionat de tehnologie. Un pic pargmatic, un pic practic, un pic visător dar atent când vine vorba de nevoile celor apropiaţi. Şi, ca orice om, am avut şi eu dileme legate de ce să le iau celor dragi, însă am reuşit să mediez această problemă conştient fiind de faptul că ceea ce la iau le iau din suflet şi cu speranţa că la va face viaţa mai uşoară sau mai plăcută.

După cum ştiţi în timpul verii am fost în Irlanda de Nord. Şi, normal, nu mă lăsa inima să vin fără de cadouri. Este o vorbă: pictorul oferă cadou picturi, scriitorul cărţi iar informaticianul, desigur, gadget-uri. Nu pot să vă descriu cu câtă curiozitate şi bucurie s-au primit cadourile de la mine. Tehnologice, desigur.

Spre exemplu cred că sunt foarte practice încălzitoarele de căni pe USB, mai ales pentru cei ce lucrează mult la calculator şi înţeleg importanţa băuturilor calde în faţa monitorului. Cu atât mai mult cu cât, precum eu, mai şi fumează.

La fel, cu multă stupoare au fost primite şi aspiratoarele pe USB, recomandate în special fumătorilor, care mai scapă, fiind concentraţi la monitor, scrum pe tastatură. Dacă sunteţi fumători ştiţi ce enervant este. Aşa că am optat pentru soluţia simplă şi elegantă.

Pentru soră-mea, care este mai romantică, am adus special lămpi cu lava (lava lamp) pe USB, care dă o lumină foarte drăguţă şi caldă pe pereţi, numai bună de lugu-lugu. Desigur, dacă lumina nu vă inhibă.

Am mai oferit, printre altele, lămpi pentru laptop sau ventilatoare. Pe USB. Şi chiar şi un pix cu radio, foarte drăguţ. Chiar am rămas surprins ce bine se aude pe el. Dar mie îmi plăcea cum scrie. Unul l-am pierdut, unul l-am oferit cadou. L-am pierdut odată cu stick-ul pe USB pe care erau nişte poze nu tocmai OK. Dar asta este o altă mâncare de peşte.

Pentru că mă consider un tip haios am adus şi câteva chestiuţe haioase, de genul: "Irlandezii au o problemă cu băutura: n-au decât două mâini" şi chiar şi câteva vederi din locuri mai puţin obişnuite.

Lui tata, spre exemplu, i-am adus nişte scule, că astea sunt pasiunea lui. Bine, am fost parşiv, le-am adus şi pentru mine, că pe aici n-am prea văzut şurubelniţe de precizie, finuţe, etc. La mama i-am luat chestii care se colecţioează. Cred că femeile au o pasiune pentru a colecţiona.

În funcţie de cât de apropiat mi-a fost fiecare am mai dat şi câte un mp3 player pentru că nu strică niciodată să ai la tine o sursă constantă de entertainment.

Cred sincer că am mulţumit pe toată lumea. Dacă te regăseşti printre cei menţionaţi nu ezita să-mi comunici într-un mod anonim, dacă te-am mulţumit sau nu. Pe mail, desigur. :)):)):))

314ra2 pe tine nu te întreb, că tu eşti cârcotaş… :)):)):))

Întrebarea mea de final este: voi ce cadouri oferiţi sau ce vă place să primiţi? :)):)):))

5 Comentarii

 1. 314ra2 20 octombrie 2008 la 08:25 - Raspunde

  .
  si de la capat

  PS: adica cum tinere proletar ?

  • Robin Molnar 20 octombrie 2008 la 08:31 - Raspunde

   😀 Ăăăă, cum de eşti acasă la ora asta? 😀 Numai te tachinez şi io noh… 😀 😀 Mai bine îmi zici când dai pentru permis! 😆

   • 314ra2 20 octombrie 2008 la 08:45 - Raspunde

    pai invat mecanica ca na .. doar dau examen ca sa iau carnetu` pt. camion, autobus, etc. nu dau pt. B
    pana mea .. daca to sunt aici macar poate dau pt toate categoriile ca sunt exact intrebarile de la categoriile C,D … sau macar deschid un service ca acuma o sa ma pricep.

    • 314ra2 20 octombrie 2008 la 08:46 - Raspunde

     cine dintre cei care au carnet mai vrea, stie si poate sa dea acuma din mecanica ?

 2. Robin Molnar 20 octombrie 2008 la 08:53 - Raspunde

  😀 Ştie mama lui Ştefan cel Mare… :woohoo: La ce s-o inventat diviziunea socială a munci? :woohoo: 😀 Recunosc faptul că la mecanică sunt ca duda-n cuptor… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.