Cum aș fi putut face artă

Mă rog, aș fi putut. Acum, momentan, nu pot, fiindcă tehnica n-a evoluat suficient de mult, dar poate, pe viitor, cine știe?

Dar știți ce aș fi făcut? Mi-aș fi luat un telefon cu nano-proiector și aș fi proiectat diverse picturi celebre pe clădirile vechi din Cluj și aș fi făcut instantanee cu oamenii privind operele de artă proiectate pe pereți.

Plus că ar fi fost un experiment interesant, nu?, să văd dacă lumea este atrasă de artă instinctual sau, din contră, cognitiv. Dar, după cum spuneam, tehnologia încă n-a evoluat suficient.

4 Comentarii

 1. ocsike 25 ianuarie 2011 la 07:33 - Raspunde

  Poi fă o vizită la Casa Memoriala Ion D Sirbu din Petrila, care este pictată de copii, cu desene din citate de același autor.
  Și mai este un CD cu casele din colonia Bratianu din Lonea pe care sunt pictate virtual sau photoshopate niste desene faine.

 2. RCA Ieftin 2011 25 ianuarie 2011 la 14:21 - Raspunde

  În cazul acesta, vorbeşti despre cum vei putea face artă în viitor, nu cum puteai în trecut. Iar tehnologia evoluează. Cine ştie ce ne pregăteşte anul 2020 în materie de gadget-uri/device-uri, de exemplu?

  • Robin Molnar 25 ianuarie 2011 la 14:27 - Raspunde

   Vorbesc la trecut din perspectiva unei acțiuni care se va desfășura în viitor. Dar dacă te crezi tare la gramatică, te rog să vezi dacă am greșeli în textul acesta. Ahahahaha.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.