5 Comentarii

 1. ice4you 06 iunie 2018 la 09:19 - Raspunde

  A, deci asta sunt descoperirile tale si asa zisa”greva fiscala”? Pai prietene, astea le aplica pana acum orice om cu scaun la cap, tu pe ce planeta ai fost? :))))))))))))))))))))))))))))

  • Robin Molnar 06 iunie 2018 la 16:14 - Raspunde

   Fiind de bună credință, nu aveam de ce să le aplic.

  • ice4you 06 iunie 2018 la 16:59 - Raspunde

   Dragul meu, si eu sunt de buna credinta, dar nu prost! Amu cand faci confuzii intre astea doua, e vina cui? A statului? Mi’am platit si imi platesc darile la ban marunt pe modelul “da’i Cezarului ce e al lui” … dar faptul ca am cautat mereu variante sa scap mai ieftin sau sa il las sa mai astepte cata vreme am avut un termen dat de insusi Cezar, a fost ceva incorect/imoral/ilegal/de rea credinta?
   Ce dracu sa va fac eu frate, a cui e vina ca unii din noi prins cum e capitalismul asta inca din primele lui zile si altii abia amu? Sa injurati tot sistemul ca nu v’ati prins ca in capitalism “e care pe care” si nu ca in socialism unde o mai scalzi? Reevaluati’va, dar nu le mai numiti “revolutii” , zic! 😉

   • Robin Molnar 07 iunie 2018 la 13:15 - Raspunde

    Când plătești în avans, ca prostul de je, ești tot de bună credință. Dar prost.

    • ice4you 09 iunie 2018 la 10:38 - Raspunde

     Pai si acum, a cui e vina? :))))) Ai un termen … oricand ai plati in marja lui e foarte bine si de buna credinta, ca plateai in avans nu te facea mai deosebit si nici mai stralucit cum credeai, ci era doar decizia ta. Punct.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.