Cum să-ţi dai seama că te iubeşte

Azi, după ce am fost după pâine, pe seară şi urcam scările, am avut o revelaţie care mi-a arătat într-un mod cât se poate de brutal cât pot fi eu de idiot. Oribil. Mi-am dat seama că mă puteam lipsi de multe chestii naşpa dacă eram doar cu o secundă mai deştept.

 • Când ne plimbam prin oraş pe lângă şcoala unde am mers eu şi ţi-am spus că te iubesc n-ai avut nicio reacţie. Nu m-ai prins de mână. Nu m-ai privit în ochi. Nici măcar nu ţi-ai schimbat vocea. Ai întrebat sec: "Da?". Ar fi trebuit să văd atunci că tu vrei altceva.
 • Când dansam sub cupola din parc iar în jurul nostru ploua nici măcar nu m-ai privit în ochi. Îmi povesteai, doar, că iarăşi te-ai certat cu cineva. Atunci ar fi fost un moment bun să taci. Dar nici eu n-am văzut că pentru tine eram doar un refugiu.
 • Când mergeam pe undeva stăteai lipită de mine ca scaiul. Ar fi trebuit să văd că pentru tine eram doar un trofeu care îţi punea în evidenţă valoarea.
 • Când îmi vorbeai te comportai perfect. Aş fi vrut să am curajul să accept că nu-mi spui adevărul ci doar ceea ce credeam că vreau să aud.
 • Când îmi săreai în braţe şi îmi înconjurai talia cu picioarele tale în timp ce eu te îmbrăţişam credeam că e iubire. Eram doar drogul tău carnal. Mi-ar fi fost şi mie mai simplu să nu mă implic emoţional. Dar n-am fost suficient de deştept.

Câteodată îmi dau seama că oricât de inteligent şi oricât de versat este un om poate avea momente de prostie crasă. Important este să nu se repete prea des. Partea bună este că am învăţat să ne iert. Partea şi mai bună este că nu am învăţat să uit.

10 Comentarii

 1. Lirca 11 aprilie 2009 la 06:25 - Raspunde

  nu sti ca omu’ cand e indragostit devine irational?

 2. skywalker 11 aprilie 2009 la 16:54 - Raspunde

  mare dreptate ai in postul acesta, prea mult ne este dat noua, barbatilor, sa suferim…

  • Robin Molnar 11 aprilie 2009 la 17:19 - Raspunde

   😀 Poate dacă am fi mai deştepţi, sau dacă ne-am prinde mai repede… 😀

 3. Anonim 11 aprilie 2009 la 18:09 - Raspunde

  cred ca a diua varianta se potriveste aici, noi ne lasam prada sentimentelor si devenim orbi in fata dragostei, ignorind astfel unele detalii din comportamentul partenerelor, detalii ce uneori sunt extrem de revelatoare cu privire la reciprocitatea simtamintelor 🙁

  • Robin Molnar 11 aprilie 2009 la 18:13 - Raspunde

   😀 Partea sadică este că nu ne învăţăm minte niciodată… 😀

 4. Lirca 13 aprilie 2009 la 07:45 - Raspunde

  suntem victime odata, dup-aia ne invatam minte si devenim pradatori, muhahahah 👿

  • Robin Molnar 13 aprilie 2009 la 08:18 - Raspunde

   :woohoo: Da, teoretic devenim prădători. Dar nici vânatul nu e chiar victimă… :woohoo:

 5. jeanne 13 aprilie 2009 la 08:18 - Raspunde

  Bucura-te ca a trecut dar ,desi nu vreau sa te dezamagesc am sa iti spun ca o pilda demna de luat in seama este"cuiele se scot dar gaurile raman".Cred ca nimic nu trece prin viata noastra fara sa lase urme …Bafta!

  • Robin Molnar 13 aprilie 2009 la 08:18 - Raspunde

   :woohoo: Da, aşa este. Pilda asta este foarte interesantă. 😉

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.