Deh, așa îl apucă pe om năzbâtiile

Aseară m-a pus necuratul să mă uit la NCIS, unul dintre serialele mele favorite. Și m-am uitat. Și iarăși m-am uitat. Și ohoho cât m-am uitat fiindcă, deh, aveam o bubă pe creier: în ultimul episod al sezonului al doilea, unul dintre agenți este împușcat în cap și vreau să văd dacă scapă.

No, ia ghiciți voi ce am visat aseară? Păi se făcea că eram într-un supermarket și vroiam să-mi iau suc de vișine (la Tetrapak) numai că era un haos de nedescris peste tot, fiindcă se juca ceva meci de fotbal și au început microbiștii să se ia la omor grav, asta după ce mă urmărea unul să mă decapiteze fiindcă n-aveam pe mine culorile echipei lui favorite: roșu și albastru (nu e nicio aluzie).

Îi vedeam pe oameni cum fură și aleargă prin supermarket. Eu mergeam încet și-mi luam marfa de pe raft, normal. Și când mă apropiam de casă, când căutam un loc unde să pun banii astfel încât să se vadă pe camere că am plătit marfa, pac mi se furau cele alese de mine.

De cinci ori m-am învârtit pe lângă casa de marcat căutând un loc unde să ascund banii și de tot atâtea ori mi s-a furat, că unora le era frică să fure din magazin și furau ce le cădea la îndemână. Și-n timpul ăsta lăsasem vreo 120 de lei pentru suc, ceva fructe și nu mai știu ce.

La un moment dat m-am enervat că n-am mai găsit suc de vișine așa că mi-am luat o sticlă de vin, niște pere și ceva suc nu mai știu de care. Și am pus banii sub câteva baxuri de suc. Ultimul meu gând, înainte să mă trezesc, a fost:

– Unde naiba am pus vinul ăla?

Să fac spume, nu alta. Și, ca să revin la film, voi ați pățit de-astea: să vă intereseze foarte tare un episod dintr-un film și să nu aveți cum să-l vedeți? Pe o scară de la 1 la 10 cam câte spume ați făcut?

2 Comentarii

  1. RCA Ieftin 2011 13 februarie 2011 la 14:49 - Raspunde

    M-a interesat poate în următoarea oră, dar m-am detaşat şi mi-a trecut. Nu îmi place să mă ataşez prea mult de lucrurile de genul :)) Doar intenţionat sunt făcute astfel serialele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.